INSCHRIJVEN

In het tweede – zesde jaar

 

WELKOM!

Beste ouder(s), beste leerlingen

Wij willen je alvast bedanken voor de interesse in onze school.

Op onze openschooldag (zaterdag 7 mei tussen 13.30u-17.30u) stellen we graag onze school voor. Uiteraard kunnen onze infobrochure en infopagina met filmpjes en 360 graden-foto’s, naast onze Instagram-pagina al een beeld schetsen, maar de sfeer opsnuiven doe je natuurlijk liever live.

Die namiddag stellen we onze richtingen ook graag voor. Ons studieaanbod omvat immers in de 2de-3de graad álle richtingen in aso-onderwijs.

We zijn steeds telefonisch bereikbaar (03 780 71 50); via info@sjks.be kunt u eveneens elke mogelijke vraag kwijt.

Daarnaast willen we u ook de brochures niet onthouden die we aan onze leerlingen meegeven. Hierin staat een overzicht van de verschillende richtingen met uitleg over het studieprofiel van de leerlingen dit volgen en de inhoud.

Infobrochure ‘Wat na de eerste graad?’

Infobrochure ‘Wat na de tweede graad?’

Inschrijven

Kon onze school en onze aanpak je overtuigen? Dan kan je inschrijven vanaf donderdag 2 juni via de knop op onze homepage. Je geeft digitaal je gegevens door en dient akkoord te gaan met ons schoolreglement. Eind juni krijg je vervolgens een e-mail met een link om je eindrapport te uploaden. Dat hebben we immers nodig om de inschrijving te voltooien. Een laatste stap vooraleer je met een goed gemoed de vakantie kan induiken, is het bestellen van je schoolboeken (en eventueel laptop) voor volgend schooljaar.

Dat betekent dus dat het inschrijven geheel digitaal verloopt. Had je niet de kans om de school te bezoeken? Kijk dan even bij onze extra rondleidingen!

Graag tot snel!