INSCHRIJVEN

in het tweede – zesde jaar op het College

 

WELKOM!

Beste ouder(s), beste leerlingen

Wij willen je alvast bedanken voor de interesse in onze school.

Op onze openschooldag (zaterdag 4 mei 2024 tussen 13.30 – 17.30u.) stellen we graag onze school voor. Uiteraard kunnen onze infobrochure en infopagina met filmpjes en 360 graden-foto’s, naast onze Instagram-pagina al een beeld schetsen, maar de sfeer opsnuiven doe je natuurlijk liever live.

Die namiddag stellen we onze richtingen ook graag voor. Ons studieaanbod omvat immers in de 2de-3de graad álle richtingen in aso-onderwijs.

We zijn steeds telefonisch bereikbaar (03 780 71 50); via info@sjks.be kunt u eveneens elke mogelijke vraag kwijt.

Inschrijven

Kon onze school en onze aanpak je overtuigen? Dan kan je inschrijven vanaf maandag 3 juni 2024 om 9.00 u. via de knop op onze homepage. Je geeft digitaal je gegevens door. Het akkoord met ons schoolreglement moet je wel op papier bezorgen. Eind juni krijg je vervolgens een e-mail met een link om je eindrapport te uploaden. Dat hebben we immers nodig om de inschrijving te voltooien. Een laatste stap vooraleer je met een goed gemoed de vakantie kan induiken, is het bestellen van je schoolboeken (en eventueel laptop) voor volgend schooljaar.

Let wel: in sommige richtingen is het aantal vrije plaatsen beperkt. Je vindt een actueel overzicht hier terug; als er geen vrije plaatsen zijn, neem dan even contact op met onze school.

Graag tot snel!