INFOMOMENTEN

INFODAG EERSTEJAARS

voor leerlingen 5e en 6e leerjaar

zat. 4 maart 2023 van 10.00 – 16.00 u.

OPENSCHOOLDAG

zat. 6 mei 2023 van 13.30 – 17.30 u.

Infomomenten

Een degelijke en doordachte studiekeuze maken, dat is het uiteindelijke doel van alle infoavonden, infobrochures enz. Vanuit onze scholengemeenschap WIJS! is er een traject opgezet, dat je hier terugvindt.

Daarom organiseren wij twee infomomenten:

INFODAG VOOR EERSTEJAARS: zaterdag 4 maart 2023 van 10.00 – 16.00 u. (INSCHRIJVEN)

Of je nu in het vijfde of zesde leerjaar zit, je wil toch al eens de sfeer komen opsnuiven in die ‘grote school’? Daarvoor is er geen beter moment dan deze infodag. We organiseren zowel infosessies over onze werking in het eerste jaar als rondleidingen doorheen de school. Een concrete vraag omtrent Sportwetenschappen? Welke specifieke vakken komen er in de richting Humane wetenschappen aan bod? Nog nooit het vak economie gehad maar toch interesse in de richting? Er zal sowieso de mogelijkheid zijn om meer info te krijgen over onze verschillende studierichtingen. We zorgen voor een persoonlijk contact zodat niemand met vragen achterblijft! 

OPENSCHOOLDAG: zaterdag 6 mei 2023 van 13.30 – 17.30 u.

Een concrete vraag omtrent Sportwetenschappen? Welke specifieke vakken komen er in de richting Humane wetenschappen aan bod? Nog nooit het vak economie gehad maar toch interesse in de richting? Er zal sowieso de mogelijkheid zijn om meer info te krijgen over onze verschillende studierichtingen. We zorgen voor een persoonlijk contact zodat niemand met vragen achterblijft! Wens je graag op de hoogte gehouden te worden over dit contactmoment, klik dan hier.

Non- stop via onze website

Naast de infofilmpjes en onze sociale media kun je een digitaal parcours volgen, waarbij je kunt doorklikken op een grondplan van de school en zo stap voor stap elke stukje van de school ontdekt.
In onze rondleidingsfilm tonen we je de school zoals we dat elk jaar tijdens het infomoment live doen. We tonen niet alleen de verschillende ruimtes en lokalen maar schetsen ook de werking van onze school. Uiteraard gaat er niets boven de ‘real deal’, hopelijk zien we jullie ook in levende lijve op 4 maart of 6 mei.

Klik op de cover om onze infobrochure te bekijken