Studiekeuzestress?
Niet nodig!

Kun jij wel wat advies gebruiken bij je studiekeuze? Geen stress, wij helpen je graag bij het maken van een degelijke en doordachte studiekeuze.

Studiekeuzestress?
Niet nodig!

Kun jij wel wat advies gebruiken bij je studiekeuze? Geen stress, wij helpen je graag bij het maken van een degelijke en doordachte studiekeuze.

Infomomenten

Een degelijke en doordachte studiekeuze maken, dat is het uiteindelijke doel van alle infoavonden, infobrochures enz. Vanuit onze scholengemeenschap WIJS! is er een traject opgezet, dat u hier terugvindt. Verder organiseren wij ook 2 infomomenten. Ons eerste infomoment, de infodag van zaterdag 12 maart 2022, was alvast een groot succes. Op zaterdag 7 mei 2022 organiseren wij met onze openschooldag een tweede infomoment. Hieronder geven we alvast een kort programma weer.

Openschooldag zaterdag 7 mei 2022 van 13.30u–17.30u

Hoe dit moment er precies zal uitzien, hangt af van de op dat moment geldende maatregelen. Een concrete vraag omtrent Sportwetenschappen? Welke specifieke vakken komen er in de richting Humane wetenschappen aan bod? Nog nooit het vak economie gehad maar toch interesse in de richting? Er zal sowieso de mogelijkheid zijn om meer info te krijgen over onze verschillende studierichtingen. We zorgen voor een persoonlijk contact zodat niemand met vragen achterblijft! Wens je graag op de hoogte gehouden te worden over dit contactmoment, klik dan hier.

Non- stop via onze website

Naast de infofilmpjes en onze sociale media kunt u een digitaal parcours volgen, waarbij je kan doorklikken op een grondplan van de school en zo stap voor stap elke stukje van de school ontdekt.
In onze rondleidingsfilm tonen we je de school zoals we dat elk jaar tijdens het infomoment live doen. We tonen niet alleen de verschillende ruimtes en lokalen maar schetsen ook de werking van onze school. Uiteraard gaat er niets boven de ‘real deal’, hopelijk zien we jullie ook in levende lijve op 12 maart of 7 mei.