Iedereen telt!

Voldoende informatie verschaffen aan elke toekomstige leerling, daar zetten wij als school op in. Hieronder vind je alle nodige informatie omtrent het inschrijven op onze school.

Iedereen telt!

Voldoende informatie verschaffen aan elke toekomstige leerling, daar zetten wij als school op in. Hieronder vind je alle nodige informatie omtrent het inschrijven op onze school.

Inschrijven 1ste jaar

Beste ouder(s), beste leerling

Reeds ingeschreven? Dan hoeft u onderstaande uitleg niet meer door te nemen en kan u meteen overgaan tot het uploaden van de nodige documenten en het bestellen van de boeken.

Klik hier voor de uploadzone en het bestellen van de boeken

Nog niet ingeschreven? Via onderstaande uitleg krijgt u een inkijk in onze school en komt u te weten hoe u uw kind in onze school kan inschrijven.

De aanmeldperiode voor het eerste jaar liep op 24 april af, maar misschien liep er iets fout:

  • U kreeg niet het SJKS-ticket waar u op hoopte?
  • U kreeg niet het ticket van de school waar u op hoopte?
  • Uw zoon of dochter is niet aangemeld tijdens de voornoemde periode?

Ook indien u geen toelatingsbrief voor SJKS kreeg, bestaat er nog de mogelijkheid om in te schrijven voor ons eerste jaar.

Geen infoavond, wél info

Door de speciale maatregelen omwille van het COVID19-virus konden zowel de infoavond als openschooldag niet doorgaan. Dat maakt dat vele zesdeklassers en hun ouders de sfeer niet konden komen opsnuiven, dat ons lerarenteam de werking van eerste jaar niet uit de doeken kon doen… kortom, dat u niet de kans kreeg te proeven van onze dynamiek.

Via verschillende kanalen presenteren wij graag onze school alsnog aan u:

  • Er is nog steeds de mogelijkheid om een individuele rondleiding te volgen. Uiteraard dienen we ons hierbij te houden aan de corona-restricties.
  • Onze infofilmpjes geven letterlijk een beeld van onze werking, onze accenten…

Toch nog inschrijven?

Op dit moment zijn er nog meer dan 20 vrije plaatsen in ons eerste jaar.

Heeft u interesse om gecontacteerd te worden over een inschrijving, laat dit dan gerust weten via ons contactformulier of via info@sjks.be. Uiteraard kunt u ons ook steeds bereiken via 03 780 71 50.

We sturen dan een e-mail met een login om het online-inschrijfformulier in te vullen.

Veel succes met de schoolkeuze en misschien tot gauw!