Iedereen telt!

Voldoende informatie verschaffen aan elke toekomstige leerling, daar zetten wij als school op in. Hieronder vind je alle nodige informatie omtrent het inschrijven op onze school.

Iedereen telt!

Voldoende informatie verschaffen aan elke toekomstige leerling, daar zetten wij als school op in. Hieronder vind je alle nodige informatie omtrent het inschrijven op onze school.

Inschrijven hogere jaren

Beste ouder(s), beste leerling

Reeds ingeschreven in het 2e tot het 6e jaar? Dan hoeft u onderstaande uitleg niet meer door te nemen en kan u meteen overgaan tot het uploaden van de nodige documenten en het bestellen van de boeken.

Klik hier voor de uploadzone en het bestellen van de boeken

Nog niet ingeschreven? Via onderstaande uitleg krijgt u een inkijk in onze school en komt u te weten hoe u uw kind in onze school kan inschrijven.

GEEN INSCHRIJFSTOP!

Tot het einde van dit schooljaar zullen de Sint-Niklase scholen geen leerlingen fysiek inschrijven. Indien u interesse heeft of meer info wenst, kunt u steeds via info@sjks.be of via ons contactformulier dit laten weten. Wij brengen u dan op de hoogte over het praktisch verloop van de inschrijvingen.

Bent u geïnteresseerd in een individuele rondleiding? We bekijken dan samen met u hoe en wanneer u een bezoek kan brengen.

Praktisch

De inschrijvingen zullen er dus dit jaar iets anders uitzien. Alles verloopt digitaal. Eind juni worden de inschrijvingen gefinaliseerd, waarbij u ons een kopij van de identiteitskaart, eventueel het attest dat je behaalde (als dit niet op je eindrapport staat) en laatste rapport (graag eindrapport, indien je dit al hebt) digitaal bezorgt (zie knop bovenaan).

Tijdens de vakantie zijn wij telefonisch bereikbaar op 03/780.71.50 van woensdag 1 juli t.e.m. 3 juli, en van maandag 17 augustus t.e.m. 21 augustus: elke werkdag tussen 8.30u – 12.00u en 13.00u – 16.30u; na 23 augustus: alleen op afspraak met de directie (03/780.71.50).

Op vrijdag 28 augustus kan er niet ingeschreven worden, omwille van de pedagogische startvergadering.

Infobrochure

Bekijk hieronder de infobrochure voor nieuwe leerlingen.