SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Jeugdbewegingen in de kijker

27 oktober 2020

​De Dag van de Jeugdbeweging zorgt steeds voor extra kleur op onze speelplaats, wanneer onze leerlingen fier als een pauw hun uniform komen ‘showen’. Het was dit jaar een light-versie, maar hopelijk kon de steun binnen en buiten de school de feestvreugde voor het 20-jarig jubileum toch een beetje versterken.

Al was het dan maar even ‘voor de foto’, deze jongens toonden maar even hoe enthousiast ze elk weekend in de weer zijn met hun kameraden. En engagement … dat kunnen we alleen maar ondersteunen.

Andere berichten

Een nieuw schooljaar

Een nieuw schooljaar

Op 1 september was het nog wat wennen aan de nieuwe klasgenoten en leerkrachten, maar achter de mondmaskers gingen blije gezichten schuil.

Een jaar om te herinneren

Een jaar om te herinneren

​Dat het afgelopen schooljaar uitzonderlijk was, is een understatement. We hopen vooral dat de komende weken zomervakantie op een positieve manier ook memorabel worden.

Examens in coronatijd

Examens in coronatijd

Niet alleen de schooltijd zag er anders uit ook de examenperiode én -lokalen zijn aangepast. Leerlingen krijgen max. 4 examens gespreid over drie achtereenvolgende dagen.

Terug school!

Terug school!

Op vrijdag 15 mei mochten we opnieuw onze laatstejaars verwelkomen! Zij beten de spits af en kregen een tweede ‘eerste’ schooldag in hun eindjaar: wie had dat begin september gedacht?