SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Elke dag = STRAPdag

20 september 2020

Onze basisschool zette vrijdag STRAPdag (stappen – trappen op weg naar school) in de verf! Ook in het secundair promoten we zoveel mogelijk op een duurzame manier naar school te komen. Dat doen we door een veilige bergruimte voor de fietsen te voorzien.

Nu ja … toegegeven, jullie kwamen de afgelopen weken met zovelen per fiets naar school dat we à l’improviste snel extra fietsenbergingen moesten voorzien. Een dikke pluim voor jullie sportieve inspanningen, het doet deugd om zoveel tweewielers te mogen verwelkomen! En heb je even een probleem met jouw fiets, dan is er altijd wel een helpende hand in de buurt!

Andere berichten

Een nieuw schooljaar

Een nieuw schooljaar

Op 1 september was het nog wat wennen aan de nieuwe klasgenoten en leerkrachten, maar achter de mondmaskers gingen blije gezichten schuil.

Een jaar om te herinneren

Een jaar om te herinneren

​Dat het afgelopen schooljaar uitzonderlijk was, is een understatement. We hopen vooral dat de komende weken zomervakantie op een positieve manier ook memorabel worden.

Examens in coronatijd

Examens in coronatijd

Niet alleen de schooltijd zag er anders uit ook de examenperiode én -lokalen zijn aangepast. Leerlingen krijgen max. 4 examens gespreid over drie achtereenvolgende dagen.

Terug school!

Terug school!

Op vrijdag 15 mei mochten we opnieuw onze laatstejaars verwelkomen! Zij beten de spits af en kregen een tweede ‘eerste’ schooldag in hun eindjaar: wie had dat begin september gedacht?