SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Een nieuw schooljaar

10 september 2020

Op 1 september was het nog wat wennen aan de nieuwe klasgenoten en leerkrachten, maar achter de mondmaskers gingen blije gezichten schuil. 11 klassen in het eerste jaar (goed voor 237 leerlingen), meer dan 40 instromers, 3 klassen van OKAN … het zal voor deze nieuwe leerlingen nog het meest acclimatiseren zijn.

Ook de leerkrachten schoten vol enthousiasme terug uit de startblokken. Met de voorbereiding van de modernisering in de hogere jaren, een stukje afstandsonderwijs en vaak nieuwe handboeken ligt er weer volop werk op de plank. Maar eerst elkaar beter leren kennen, de draad van vorig jaar terug oppakken en samen goed starten! We zijn vertrokken!

Andere berichten

Elke dag = STRAPdag

Elke dag = STRAPdag

Onze basisschool zette vrijdag STRAPdag (stappen – trappen op weg naar school) in de verf! Ook in het secundair promoten we zoveel mogelijk op een duurzame manier naar school te komen. Dat doen we door een veilige bergruimte voor de fietsen te voorzien.

Een jaar om te herinneren

Een jaar om te herinneren

​Dat het afgelopen schooljaar uitzonderlijk was, is een understatement. We hopen vooral dat de komende weken zomervakantie op een positieve manier ook memorabel worden.

Examens in coronatijd

Examens in coronatijd

Niet alleen de schooltijd zag er anders uit ook de examenperiode én -lokalen zijn aangepast. Leerlingen krijgen max. 4 examens gespreid over drie achtereenvolgende dagen.

Terug school!

Terug school!

Op vrijdag 15 mei mochten we opnieuw onze laatstejaars verwelkomen! Zij beten de spits af en kregen een tweede ‘eerste’ schooldag in hun eindjaar: wie had dat begin september gedacht?