SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Examens in coronatijd

24 juni 2020

Niet alleen de schooltijd zag er anders uit ook de examenperiode én -lokalen zijn aangepast. Leerlingen krijgen max. 4 examens gespreid over drie achtereenvolgende dagen. De leerlingen van het tweede jaar leggen hun examens af in de Feestzaal en niet in een klaslokaal. Onze oudere leerlingen, van het derde tot en met het zesde jaar, komen naar ’t Bau-Huis. Over de drie zalen heen zitten onze leerlingen naarstig te werken aan hun eigen ‘persoonlijke’ tafel, gereserveerd voor de hele examenperiode.

Het is even wennen, maar vele leerlingen vinden het zelfs rustiger en aangenamer om hier te werken dan in een klein klaslokaal. Dat mondmasker daarentegen … dat is vervelender! Wij wensen iedereen veel succes!

Andere berichten

Elke dag = STRAPdag

Elke dag = STRAPdag

Onze basisschool zette vrijdag STRAPdag (stappen – trappen op weg naar school) in de verf! Ook in het secundair promoten we zoveel mogelijk op een duurzame manier naar school te komen. Dat doen we door een veilige bergruimte voor de fietsen te voorzien.

Een nieuw schooljaar

Een nieuw schooljaar

Op 1 september was het nog wat wennen aan de nieuwe klasgenoten en leerkrachten, maar achter de mondmaskers gingen blije gezichten schuil.

Een jaar om te herinneren

Een jaar om te herinneren

​Dat het afgelopen schooljaar uitzonderlijk was, is een understatement. We hopen vooral dat de komende weken zomervakantie op een positieve manier ook memorabel worden.

Terug school!

Terug school!

Op vrijdag 15 mei mochten we opnieuw onze laatstejaars verwelkomen! Zij beten de spits af en kregen een tweede ‘eerste’ schooldag in hun eindjaar: wie had dat begin september gedacht?