SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Examens in coronatijd

24 juni 2020

Niet alleen de schooltijd zag er anders uit ook de examenperiode én -lokalen zijn aangepast. Leerlingen krijgen max. 4 examens gespreid over drie achtereenvolgende dagen. De leerlingen van het tweede jaar leggen hun examens af in de Feestzaal en niet in een klaslokaal. Onze oudere leerlingen, van het derde tot en met het zesde jaar, komen naar ’t Bau-Huis. Over de drie zalen heen zitten onze leerlingen naarstig te werken aan hun eigen ‘persoonlijke’ tafel, gereserveerd voor de hele examenperiode.

Het is even wennen, maar vele leerlingen vinden het zelfs rustiger en aangenamer om hier te werken dan in een klein klaslokaal. Dat mondmasker daarentegen … dat is vervelender! Wij wensen iedereen veel succes!

Andere berichten

Verbonden vanop afstand

Verbonden vanop afstand

Vanaf 16 maart startte op SJKS het afstandsonderwijs. Onze leerkrachten gooiden en gooien zich via ons leerplatform Smartschool op het digitaal lesgeven, en dat mag gezien worden.

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Inschrijven op het College?

Inschrijven op het College?

(Foto uitstap 1e jaar) Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding.