SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Terug school!

22 juni 2020

Op vrijdag 15 mei mochten we opnieuw onze laatstejaars verwelkomen! Zij beten de spits af en kregen een tweede ‘eerste’ schooldag in hun eindjaar: wie had dat begin september gedacht? Begin juni was het dan de beurt aan de andere leerlingen, zodat iedereen minstens 25 lesuren terug op de schoolbanken heeft gezeten. Op die manier kon er teruggekomen worden op leerstof die tijdens het afstandsonderwijs aan bod kwam.

Toegegeven, de leerlingen vonden het niet gemakkelijk om het mondmasker op te houden, maar over het algemeen hebben ze dat super gedaan! De eerste les was het wel even zoeken om de weg te vinden naar het vaste lokaal, door alle signalisatie, nadarhekken, enz. maar vanaf dag 2 wist elke leerling waar ie moest zijn. En het afstandsonderwijs? Dat ging gewoon door! De vakken die niet aan bod kwamen tijdens de lessen op school kwamen zo aan bod.

Andere berichten

Verbonden vanop afstand

Verbonden vanop afstand

Vanaf 16 maart startte op SJKS het afstandsonderwijs. Onze leerkrachten gooiden en gooien zich via ons leerplatform Smartschool op het digitaal lesgeven, en dat mag gezien worden.

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Inschrijven op het College?

Inschrijven op het College?

(Foto uitstap 1e jaar) Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding.