SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Ook zonder infoavond véél info!

27 maart 2020

Na de noodgedwongen annulatie van onze infoavond gingen onze collega’s aan de slag om verschillende facetten van onze school in verhelderende infofilmpjes te gieten. Het resultaat mag gezien worden!

Hoe ziet de school eruit? Welke richtingen in het eerste jaar worden er op SJKS aangeboden? Kan je na school nog studeren op school? Wat kan je allemaal doen tijdens de lange middagpauze? Heb ik nog een juf of meester? Bekijk alle infofilmpjes allemaal en laat al jouw vragen beantwoorden!

Volg ons op Facebook en laat je informeren!

Krijg je toch graag een infobrochure toegestuurd? Dat kan, als je even je gegevens achterlaat!

Andere berichten

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Inschrijven op het College?

Inschrijven op het College?

(Foto uitstap 1e jaar) Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding.

Beste wensen voor 2020!

Beste wensen voor 2020!

De kerstboom is in de meeste woonkamers al verdwenen, zodat er meer plaats is … voor al die goede voornemens. 2020 betekent niet alleen de start van een nieuw jaar maar ook een kersvers decennium staat in de steigers.

Veel succes!

Veel succes!

Volgende week starten onze leerlingen met hun examenreeks, onze eerstejaars moeten nog een weekje langer wachten. De blokperiode is nu echt begonnen! Veel succes!