SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Ook zonder infoavond véél info!

27 maart 2020

Na de noodgedwongen annulatie van onze infoavond gingen onze collega’s aan de slag om verschillende facetten van onze school in verhelderende infofilmpjes te gieten. Het resultaat mag gezien worden!

Hoe ziet de school eruit? Welke richtingen in het eerste jaar worden er op SJKS aangeboden? Kan je na school nog studeren op school? Wat kan je allemaal doen tijdens de lange middagpauze? Heb ik nog een juf of meester? Bekijk alle infofilmpjes allemaal en laat al jouw vragen beantwoorden!

Volg ons op Facebook en laat je informeren!

Krijg je toch graag een infobrochure toegestuurd? Dat kan, als je even je gegevens achterlaat!

Andere berichten

Examens in coronatijd

Examens in coronatijd

Niet alleen de schooltijd zag er anders uit ook de examenperiode én -lokalen zijn aangepast. Leerlingen krijgen max. 4 examens gespreid over drie achtereenvolgende dagen.

Terug school!

Terug school!

Op vrijdag 15 mei mochten we opnieuw onze laatstejaars verwelkomen! Zij beten de spits af en kregen een tweede ‘eerste’ schooldag in hun eindjaar: wie had dat begin september gedacht?

Verbonden vanop afstand

Verbonden vanop afstand

Vanaf 16 maart startte op SJKS het afstandsonderwijs. Onze leerkrachten gooiden en gooien zich via ons leerplatform Smartschool op het digitaal lesgeven, en dat mag gezien worden.

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.