SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Ook zonder infoavond véél info!

27 maart 2020

Na de noodgedwongen annulatie van onze infoavond gingen onze collega’s aan de slag om verschillende facetten van onze school in verhelderende infofilmpjes te gieten. Het resultaat mag gezien worden!

Hoe ziet de school eruit? Welke richtingen in het eerste jaar worden er op SJKS aangeboden? Kan je na school nog studeren op school? Wat kan je allemaal doen tijdens de lange middagpauze? Heb ik nog een juf of meester? Bekijk alle infofilmpjes allemaal en laat al jouw vragen beantwoorden!

Volg ons op Facebook en laat je informeren!

Krijg je toch graag een infobrochure toegestuurd? Dat kan, als je even je gegevens achterlaat!

Andere berichten

Elke dag = STRAPdag

Elke dag = STRAPdag

Onze basisschool zette vrijdag STRAPdag (stappen – trappen op weg naar school) in de verf! Ook in het secundair promoten we zoveel mogelijk op een duurzame manier naar school te komen. Dat doen we door een veilige bergruimte voor de fietsen te voorzien.

Een nieuw schooljaar

Een nieuw schooljaar

Op 1 september was het nog wat wennen aan de nieuwe klasgenoten en leerkrachten, maar achter de mondmaskers gingen blije gezichten schuil.

Een jaar om te herinneren

Een jaar om te herinneren

​Dat het afgelopen schooljaar uitzonderlijk was, is een understatement. We hopen vooral dat de komende weken zomervakantie op een positieve manier ook memorabel worden.

Examens in coronatijd

Examens in coronatijd

Niet alleen de schooltijd zag er anders uit ook de examenperiode én -lokalen zijn aangepast. Leerlingen krijgen max. 4 examens gespreid over drie achtereenvolgende dagen.