SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Inschrijven op het College?

6 januari 2020

Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding. 

Het inschrijfproces verloopt dit jaar iets anders, maar we blijven dezelfde waarden en sterktes uitbouwen. Uitdagend onderwijs, gedragen door leerkrachten en klassenleraars, in kleine klassen met een sterk zorgteam, begeleide avondstudie … daar staan we garant voor. Als eerstejaars kan je kiezen uit twee richtingen: Moderne of Latijnse. Ook in het tweede jaar trekken we die lijn door met basisopties Moderne talen – wetenschappen, Grieks-Latijn of Latijn. In de 2de en 3de graad echter bieden we een waaier aan aso-richtingen aan. Instromers vinden dus zeker hier hun gading; we verwelkomen hen graag op onze openschooldag op zaterdag 16 mei tussen 13u30-17u30. Tot gauw!

Andere berichten

Terug school!

Terug school!

Op vrijdag 15 mei mochten we opnieuw onze laatstejaars verwelkomen! Zij beten de spits af en kregen een tweede ‘eerste’ schooldag in hun eindjaar: wie had dat begin september gedacht?

Verbonden vanop afstand

Verbonden vanop afstand

Vanaf 16 maart startte op SJKS het afstandsonderwijs. Onze leerkrachten gooiden en gooien zich via ons leerplatform Smartschool op het digitaal lesgeven, en dat mag gezien worden.

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.