SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Inschrijven op het College?

6 januari 2020

Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding. 

Het inschrijfproces verloopt dit jaar iets anders, maar we blijven dezelfde waarden en sterktes uitbouwen. Uitdagend onderwijs, gedragen door leerkrachten en klassenleraars, in kleine klassen met een sterk zorgteam, begeleide avondstudie … daar staan we garant voor. Als eerstejaars kan je kiezen uit twee richtingen: Moderne of Latijnse. Ook in het tweede jaar trekken we die lijn door met basisopties Moderne talen – wetenschappen, Grieks-Latijn of Latijn. In de 2de en 3de graad echter bieden we een waaier aan aso-richtingen aan. Instromers vinden dus zeker hier hun gading; we verwelkomen hen graag op onze openschooldag op zaterdag 16 mei tussen 13u30-17u30. Tot gauw!

Andere berichten

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Beste wensen voor 2020!

Beste wensen voor 2020!

De kerstboom is in de meeste woonkamers al verdwenen, zodat er meer plaats is … voor al die goede voornemens. 2020 betekent niet alleen de start van een nieuw jaar maar ook een kersvers decennium staat in de steigers.

Veel succes!

Veel succes!

Volgende week starten onze leerlingen met hun examenreeks, onze eerstejaars moeten nog een weekje langer wachten. De blokperiode is nu echt begonnen! Veel succes!

Even tijd voor jezelf

Even tijd voor jezelf

​Onze eerstejaars gingen voor het vak Taste enkele pompoenen te lijf en creëerden feeërieke Halloween-versiering.