SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Beste wensen voor 2020!

6 januari 2020

De kerstboom is in de meeste woonkamers al verdwenen, zodat er meer plaats is … voor al die goede voornemens. 2020 betekent niet alleen de start van een nieuw jaar maar ook een kersvers decennium staat in de steigers.                                                            

Moge het komende jaar uitdagend en leerrijk, duurzaam en gezond én warm en vol liefde zijn. Het mag al eens wat meer zijn, niet? Met deze mooie tekst gaan we het nieuwe jaar definitief in!

“De wereld is in handen van degenen
die de moed hebben om te dromen
en die het aandurven hun dromen
ook werkelijk te beleven.
Ieder naar gelang zijn talenten.”

Uit: Paulo Coelho, De beschermengel, 2010

Vanwege het hele SJKS-team

Andere berichten

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Inschrijven op het College?

Inschrijven op het College?

(Foto uitstap 1e jaar) Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding.

Veel succes!

Veel succes!

Volgende week starten onze leerlingen met hun examenreeks, onze eerstejaars moeten nog een weekje langer wachten. De blokperiode is nu echt begonnen! Veel succes!