SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Dag van de Jeugdbeweging

21 oktober 2019

Jeugdbewegingshemden, -sjaaltjes, – truien, -rokken … je kon er vorige week vrijdag niet naast kijken dat het Dag van de Jeugdbeweging was.

Acht jeugdbewegingen (Chiro, KLJ, KSA, Scouts en Gidsen Vlaanderen, FOS Open Scouting, IJD, JNM en Jeugd Rode Kruis) sloegen de handen in elkaar om hun verenigingen en vooral de vrijwilligers die elk weekend in de weer zijn in de bloemetjes te zetten. Van ’s ochtends tot ’s avonds konden de leden van de jeugdbewegingen in Sint-Niklaas aansluiten bij een hele reeks acties: gratis ontbijt, een leidsingsbbq, enz. Als school kunnen wij ons helemaal vinden in hun doelstellingen en willen we ook onze waardering uiten voor de inzet van al die jongeren.

Meer dan 70 leerlingen uit de derde graad konden met toestemming van de ouders tijdens de middagpauze ook de happening op de Grote Markt bijwonen.

Andere berichten

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Inschrijven op het College?

Inschrijven op het College?

(Foto uitstap 1e jaar) Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding.

Beste wensen voor 2020!

Beste wensen voor 2020!

De kerstboom is in de meeste woonkamers al verdwenen, zodat er meer plaats is … voor al die goede voornemens. 2020 betekent niet alleen de start van een nieuw jaar maar ook een kersvers decennium staat in de steigers.

Veel succes!

Veel succes!

Volgende week starten onze leerlingen met hun examenreeks, onze eerstejaars moeten nog een weekje langer wachten. De blokperiode is nu echt begonnen! Veel succes!