SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Dag van de Jeugdbeweging

21 oktober 2019

Jeugdbewegingshemden, -sjaaltjes, – truien, -rokken … je kon er vorige week vrijdag niet naast kijken dat het Dag van de Jeugdbeweging was.

Acht jeugdbewegingen (Chiro, KLJ, KSA, Scouts en Gidsen Vlaanderen, FOS Open Scouting, IJD, JNM en Jeugd Rode Kruis) sloegen de handen in elkaar om hun verenigingen en vooral de vrijwilligers die elk weekend in de weer zijn in de bloemetjes te zetten. Van ’s ochtends tot ’s avonds konden de leden van de jeugdbewegingen in Sint-Niklaas aansluiten bij een hele reeks acties: gratis ontbijt, een leidsingsbbq, enz. Als school kunnen wij ons helemaal vinden in hun doelstellingen en willen we ook onze waardering uiten voor de inzet van al die jongeren.

Meer dan 70 leerlingen uit de derde graad konden met toestemming van de ouders tijdens de middagpauze ook de happening op de Grote Markt bijwonen.

Andere berichten

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

In september en oktober trekken alle klassen erop uit voor een groepsbindende dag. Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen … er zijn veel verschillende varianten, maar de bedoeling is vooral dat elke leerling zijn klasgenoten beter leert kennen.

SJKS goes Instagram!

SJKS goes Instagram!

Wil je ook het Collegeleven (nog meer) volgen? Zien wat er achter de schermen gebeurt? Dan kan je voortaan ook terecht op Instagram!

Goed gestart!

Goed gestart!

Elke start van het schooljaar brengt toch wat kriebels in de buik met zich mee.
Voor onze nieuwkomers in het eerste jaar en onze instromers in de hogere jaren was alles natuurlijk gloednieuw.

Deugddoende vakantie!

Deugddoende vakantie!

Beste leerlingen, ouders en personeelsleden, de schoolpoorten gaan bijna definitief dicht: het begin van de zomervakantie! Laat het voor ieder van jullie een fijne vakantie zijn: ontspanning, rust, gezin, familie, tijd voor jezelf en vrienden, … en eind augustus opnieuw paraat.