SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Dag van de Jeugdbeweging

21 oktober 2019

Jeugdbewegingshemden, -sjaaltjes, – truien, -rokken … je kon er vorige week vrijdag niet naast kijken dat het Dag van de Jeugdbeweging was.

Acht jeugdbewegingen (Chiro, KLJ, KSA, Scouts en Gidsen Vlaanderen, FOS Open Scouting, IJD, JNM en Jeugd Rode Kruis) sloegen de handen in elkaar om hun verenigingen en vooral de vrijwilligers die elk weekend in de weer zijn in de bloemetjes te zetten. Van ’s ochtends tot ’s avonds konden de leden van de jeugdbewegingen in Sint-Niklaas aansluiten bij een hele reeks acties: gratis ontbijt, een leidsingsbbq, enz. Als school kunnen wij ons helemaal vinden in hun doelstellingen en willen we ook onze waardering uiten voor de inzet van al die jongeren.

Meer dan 70 leerlingen uit de derde graad konden met toestemming van de ouders tijdens de middagpauze ook de happening op de Grote Markt bijwonen.

Andere berichten

Terug school!

Terug school!

Op vrijdag 15 mei mochten we opnieuw onze laatstejaars verwelkomen! Zij beten de spits af en kregen een tweede ‘eerste’ schooldag in hun eindjaar: wie had dat begin september gedacht?

Verbonden vanop afstand

Verbonden vanop afstand

Vanaf 16 maart startte op SJKS het afstandsonderwijs. Onze leerkrachten gooiden en gooien zich via ons leerplatform Smartschool op het digitaal lesgeven, en dat mag gezien worden.

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.