SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

SJKS goes Instagram!

24 september 2019

Wil je ook het Collegeleven (nog meer) volgen? Zien wat er achter de schermen gebeurt? Dan kan je voortaan ook terecht op Instagram

Op Facebook zetten we zoveel mogelijk fotomateriaal, video’s, enz. We trachten zo snel mogelijk voorbije activiteiten in beeld te brengen.

Bepaalde evenementen zetten we op Instagram extra in de verf. Eigenzinnige foto’s, een blik achter de schermen … ook dat vindt hier zijn weg.

Andere berichten

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Inschrijven op het College?

Inschrijven op het College?

(Foto uitstap 1e jaar) Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding.

Beste wensen voor 2020!

Beste wensen voor 2020!

De kerstboom is in de meeste woonkamers al verdwenen, zodat er meer plaats is … voor al die goede voornemens. 2020 betekent niet alleen de start van een nieuw jaar maar ook een kersvers decennium staat in de steigers.

Veel succes!

Veel succes!

Volgende week starten onze leerlingen met hun examenreeks, onze eerstejaars moeten nog een weekje langer wachten. De blokperiode is nu echt begonnen! Veel succes!