SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Deugddoende vakantie!

4 juli 2019

Beste leerlingen, ouders en personeelsleden

De schoolpoorten gaan bijna definitief dicht: het begin van de zomervakantie!  Laat het voor ieder van jullie een fijne vakantie zijn: ontspanning, rust, gezin, familie, tijd voor jezelf en vrienden, … en eind augustus opnieuw paraat.

Heel veel ouders schonken vertrouwen aan onze school zodat we met een heel groot eerste jaar zullen starten in september.

1 september wordt vast een beetje speciaal: een nieuwe schoolleiding, nieuwe accenten, maar zeker ook het vertrouwde patroon van de voorbije jaren.

Aan u allen wensen we van harte een deugddoende vakantie een een schitterend schooljaar 2019-2020!

Danny Van Royen – Marc Buytaert

Andere berichten

Terug school!

Terug school!

Op vrijdag 15 mei mochten we opnieuw onze laatstejaars verwelkomen! Zij beten de spits af en kregen een tweede ‘eerste’ schooldag in hun eindjaar: wie had dat begin september gedacht?

Verbonden vanop afstand

Verbonden vanop afstand

Vanaf 16 maart startte op SJKS het afstandsonderwijs. Onze leerkrachten gooiden en gooien zich via ons leerplatform Smartschool op het digitaal lesgeven, en dat mag gezien worden.

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.