SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Deugddoende vakantie!

4 juli 2019

Beste leerlingen, ouders en personeelsleden

De schoolpoorten gaan bijna definitief dicht: het begin van de zomervakantie!  Laat het voor ieder van jullie een fijne vakantie zijn: ontspanning, rust, gezin, familie, tijd voor jezelf en vrienden, … en eind augustus opnieuw paraat.

Heel veel ouders schonken vertrouwen aan onze school zodat we met een heel groot eerste jaar zullen starten in september.

1 september wordt vast een beetje speciaal: een nieuwe schoolleiding, nieuwe accenten, maar zeker ook het vertrouwde patroon van de voorbije jaren.

Aan u allen wensen we van harte een deugddoende vakantie een een schitterend schooljaar 2019-2020!

Danny Van Royen – Marc Buytaert

Andere berichten

Beste wensen voor 2020!

Beste wensen voor 2020!

De kerstboom is in de meeste woonkamers al verdwenen, zodat er meer plaats is … voor al die goede voornemens. 2020 betekent niet alleen de start van een nieuw jaar maar ook een kersvers decennium staat in de steigers.

Veel succes!

Veel succes!

Volgende week starten onze leerlingen met hun examenreeks, onze eerstejaars moeten nog een weekje langer wachten. De blokperiode is nu echt begonnen! Veel succes!

Even tijd voor jezelf

Even tijd voor jezelf

​Onze eerstejaars gingen voor het vak Taste enkele pompoenen te lijf en creëerden feeërieke Halloween-versiering.

Dag van de Jeugdbeweging

Dag van de Jeugdbeweging

Jeugdbewegingshemden, -sjaaltjes, – truien, -rokken … je kon er vorige week vrijdag niet naast kijken dat het Dag van de Jeugdbeweging was.