SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Deugddoende vakantie!

4 juli 2019

Beste leerlingen, ouders en personeelsleden

De schoolpoorten gaan bijna definitief dicht: het begin van de zomervakantie!  Laat het voor ieder van jullie een fijne vakantie zijn: ontspanning, rust, gezin, familie, tijd voor jezelf en vrienden, … en eind augustus opnieuw paraat.

Heel veel ouders schonken vertrouwen aan onze school zodat we met een heel groot eerste jaar zullen starten in september.

1 september wordt vast een beetje speciaal: een nieuwe schoolleiding, nieuwe accenten, maar zeker ook het vertrouwde patroon van de voorbije jaren.

Aan u allen wensen we van harte een deugddoende vakantie een een schitterend schooljaar 2019-2020!

Danny Van Royen – Marc Buytaert

Andere berichten

College steekt handen uit de mouwen

College steekt handen uit de mouwen

Woensdag 3 april wordt een bijzondere dag op het Sint-Jozef-Klein-Seminarie. De oorspronkelijk geplande wandeltocht in het kader van de Noord-Zuid-problematiek wordt vervangen door een actie van de volledige secundaire school in verband met duurzaamheid. Het College steekt de handen uit de mouwen: woorden én daden!

Brel raakt!

Brel raakt!

Maandag 18 februari in onze Collegekerk. Sébastien en Bernard, les chanteurs de Brel voor zesdejaars. Formidable!

Politiek debat op scherp van de snee

Politiek debat op scherp van de snee

Ook dit schooljaar werd er voor de leerlingen van het 5de jaar een politiek debat georganiseerd. Geanimeerd, pittig, to the point. We blikken tevreden terug op een voormiddag politieke bewustmaking.

Brossen voor de bossen…

Brossen voor de bossen…

58 lln gaven deze morgen een door hun ouders ondertekende brief af met daarop ‘Gelezen en akkoord met de afspraken’: 21 van het 4de jaar, 16 van het 5de jaar en 21 van het 6de jaar. We verwachten van de lln een selfie vanuit Brussel en zullen dit ook controleren.