SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Veel succes toegewenst!

14 juni 2019

Het zijn drukke en stressvolle dagen voor vele leerlingen. Examens! De oudste leerlingen zijn reeds op kruissnelheid; de jongsten beleven nog een feestelijke dag op de vriendschapsdag op Puitvoet.

Volgende week duikt iedereen in examenmodus. Maandag 24 worden de laatste examens afgelegd. Die dag starten de deliberaties reeds voor de eindklassen. Donderdagnamiddag 27 juni eindigen de deliberaties. ’s Avonds is er de promotieviering voor de zesdejaars. Op vrijdag 28 juni verwachten we alle leerlingen van het eerste tot het vijfde jaar op de proclamatie en rapportbespreking (voormiddag). In de namiddag zijn alle ouders welkom bij de vakleerkrachten en directie.

Voor het zover is … rustig blijven, zelfvertrouwen, voldoende nachtrust, nadenken,  en veel succes! Dat wensen we alle leerlingen van harte toe!!

PS: Is er toch een probleem? Aarzel niet de klassenleraar, de leerlingbegeleiding of de directie te contacteren.

Andere berichten

College steekt handen uit de mouwen

College steekt handen uit de mouwen

Woensdag 3 april wordt een bijzondere dag op het Sint-Jozef-Klein-Seminarie. De oorspronkelijk geplande wandeltocht in het kader van de Noord-Zuid-problematiek wordt vervangen door een actie van de volledige secundaire school in verband met duurzaamheid. Het College steekt de handen uit de mouwen: woorden én daden!

Brel raakt!

Brel raakt!

Maandag 18 februari in onze Collegekerk. Sébastien en Bernard, les chanteurs de Brel voor zesdejaars. Formidable!

Politiek debat op scherp van de snee

Politiek debat op scherp van de snee

Ook dit schooljaar werd er voor de leerlingen van het 5de jaar een politiek debat georganiseerd. Geanimeerd, pittig, to the point. We blikken tevreden terug op een voormiddag politieke bewustmaking.

Brossen voor de bossen…

Brossen voor de bossen…

58 lln gaven deze morgen een door hun ouders ondertekende brief af met daarop ‘Gelezen en akkoord met de afspraken’: 21 van het 4de jaar, 16 van het 5de jaar en 21 van het 6de jaar. We verwachten van de lln een selfie vanuit Brussel en zullen dit ook controleren.