SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Veel succes toegewenst!

14 juni 2019

Het zijn drukke en stressvolle dagen voor vele leerlingen. Examens! De oudste leerlingen zijn reeds op kruissnelheid; de jongsten beleven nog een feestelijke dag op de vriendschapsdag op Puitvoet.

Volgende week duikt iedereen in examenmodus. Maandag 24 worden de laatste examens afgelegd. Die dag starten de deliberaties reeds voor de eindklassen. Donderdagnamiddag 27 juni eindigen de deliberaties. ’s Avonds is er de promotieviering voor de zesdejaars. Op vrijdag 28 juni verwachten we alle leerlingen van het eerste tot het vijfde jaar op de proclamatie en rapportbespreking (voormiddag). In de namiddag zijn alle ouders welkom bij de vakleerkrachten en directie.

Voor het zover is … rustig blijven, zelfvertrouwen, voldoende nachtrust, nadenken,  en veel succes! Dat wensen we alle leerlingen van harte toe!!

PS: Is er toch een probleem? Aarzel niet de klassenleraar, de leerlingbegeleiding of de directie te contacteren.

Andere berichten

Veel succes!

Veel succes!

Volgende week starten onze leerlingen met hun examenreeks, onze eerstejaars moeten nog een weekje langer wachten. De blokperiode is nu echt begonnen! Veel succes!

Even tijd voor jezelf

Even tijd voor jezelf

​Onze eerstejaars gingen voor het vak Taste enkele pompoenen te lijf en creëerden feeërieke Halloween-versiering.

Dag van de Jeugdbeweging

Dag van de Jeugdbeweging

Jeugdbewegingshemden, -sjaaltjes, – truien, -rokken … je kon er vorige week vrijdag niet naast kijken dat het Dag van de Jeugdbeweging was.

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

In september en oktober trekken alle klassen erop uit voor een groepsbindende dag. Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen … er zijn veel verschillende varianten, maar de bedoeling is vooral dat elke leerling zijn klasgenoten beter leert kennen.