SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Veel succes toegewenst!

14 juni 2019

Het zijn drukke en stressvolle dagen voor vele leerlingen. Examens! De oudste leerlingen zijn reeds op kruissnelheid; de jongsten beleven nog een feestelijke dag op de vriendschapsdag op Puitvoet.

Volgende week duikt iedereen in examenmodus. Maandag 24 worden de laatste examens afgelegd. Die dag starten de deliberaties reeds voor de eindklassen. Donderdagnamiddag 27 juni eindigen de deliberaties. ’s Avonds is er de promotieviering voor de zesdejaars. Op vrijdag 28 juni verwachten we alle leerlingen van het eerste tot het vijfde jaar op de proclamatie en rapportbespreking (voormiddag). In de namiddag zijn alle ouders welkom bij de vakleerkrachten en directie.

Voor het zover is … rustig blijven, zelfvertrouwen, voldoende nachtrust, nadenken,  en veel succes! Dat wensen we alle leerlingen van harte toe!!

PS: Is er toch een probleem? Aarzel niet de klassenleraar, de leerlingbegeleiding of de directie te contacteren.

Andere berichten

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

In september en oktober trekken alle klassen erop uit voor een groepsbindende dag. Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen … er zijn veel verschillende varianten, maar de bedoeling is vooral dat elke leerling zijn klasgenoten beter leert kennen.

SJKS goes Instagram!

SJKS goes Instagram!

Wil je ook het Collegeleven (nog meer) volgen? Zien wat er achter de schermen gebeurt? Dan kan je voortaan ook terecht op Instagram!

Goed gestart!

Goed gestart!

Elke start van het schooljaar brengt toch wat kriebels in de buik met zich mee.
Voor onze nieuwkomers in het eerste jaar en onze instromers in de hogere jaren was alles natuurlijk gloednieuw.

Deugddoende vakantie!

Deugddoende vakantie!

Beste leerlingen, ouders en personeelsleden, de schoolpoorten gaan bijna definitief dicht: het begin van de zomervakantie! Laat het voor ieder van jullie een fijne vakantie zijn: ontspanning, rust, gezin, familie, tijd voor jezelf en vrienden, … en eind augustus opnieuw paraat.