SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Veel succes toegewenst!

14 juni 2019

Het zijn drukke en stressvolle dagen voor vele leerlingen. Examens! De oudste leerlingen zijn reeds op kruissnelheid; de jongsten beleven nog een feestelijke dag op de vriendschapsdag op Puitvoet.

Volgende week duikt iedereen in examenmodus. Maandag 24 worden de laatste examens afgelegd. Die dag starten de deliberaties reeds voor de eindklassen. Donderdagnamiddag 27 juni eindigen de deliberaties. ’s Avonds is er de promotieviering voor de zesdejaars. Op vrijdag 28 juni verwachten we alle leerlingen van het eerste tot het vijfde jaar op de proclamatie en rapportbespreking (voormiddag). In de namiddag zijn alle ouders welkom bij de vakleerkrachten en directie.

Voor het zover is … rustig blijven, zelfvertrouwen, voldoende nachtrust, nadenken,  en veel succes! Dat wensen we alle leerlingen van harte toe!!

PS: Is er toch een probleem? Aarzel niet de klassenleraar, de leerlingbegeleiding of de directie te contacteren.

Andere berichten

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Inschrijven op het College?

Inschrijven op het College?

(Foto uitstap 1e jaar) Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding.

Beste wensen voor 2020!

Beste wensen voor 2020!

De kerstboom is in de meeste woonkamers al verdwenen, zodat er meer plaats is … voor al die goede voornemens. 2020 betekent niet alleen de start van een nieuw jaar maar ook een kersvers decennium staat in de steigers.

Veel succes!

Veel succes!

Volgende week starten onze leerlingen met hun examenreeks, onze eerstejaars moeten nog een weekje langer wachten. De blokperiode is nu echt begonnen! Veel succes!