SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Brel raakt!

18 februari 2019

Maandag 18 februari in onze Collegekerk. Sébastien en Bernard, les chanteurs de Brel voor zesdejaars. Formidable!

En ook deze keer:  recht in de roos. De voorbereiding in de les Frans, de hulp bij sommige chansons met een tekstprojectie, maar vooral de passie en kracht waarmee het Franse duo de liederen en bezieling van Brel laten klinken laat niemand onberoerd.

Virtuoos, gevoelig, Breliaans! Een unieke ervaring voor onze zesdejaars in de Collegekerk.

Dit jaar waren Sébastien en Bernard voor de 25ste keer te gast in onze school. Op Brel en op deze fantastische artiesten zit geen sleet, au contraire: ‘Quand on a que l’ amour’.

Andere berichten

Deugddoende vakantie!

Deugddoende vakantie!

Beste leerlingen, ouders en personeelsleden, de schoolpoorten gaan bijna definitief dicht: het begin van de zomervakantie! Laat het voor ieder van jullie een fijne vakantie zijn: ontspanning, rust, gezin, familie, tijd voor jezelf en vrienden, … en eind augustus opnieuw paraat.

Veel succes toegewenst!

Veel succes toegewenst!

Het zijn drukke en stressvolle dagen voor vele leerlingen. Examens! De oudste leerlingen zijn reeds op kruissnelheid; de jongsten beleven nog een feestelijke dag op de vriendschapsdag op Puitvoet.

College steekt handen uit de mouwen

College steekt handen uit de mouwen

Woensdag 3 april wordt een bijzondere dag op het Sint-Jozef-Klein-Seminarie. De oorspronkelijk geplande wandeltocht in het kader van de Noord-Zuid-problematiek wordt vervangen door een actie van de volledige secundaire school in verband met duurzaamheid. Het College steekt de handen uit de mouwen: woorden én daden!

Politiek debat op scherp van de snee

Politiek debat op scherp van de snee

Ook dit schooljaar werd er voor de leerlingen van het 5de jaar een politiek debat georganiseerd. Geanimeerd, pittig, to the point. We blikken tevreden terug op een voormiddag politieke bewustmaking.