SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Brossen voor de bossen…

17 januari 2019

58 lln gaven deze morgen een door hun ouders ondertekende brief af met daarop ‘Gelezen en akkoord met de afspraken’: 21 van het 4de jaar, 16 van het 5de jaar en 21 van het 6de jaar.

We verwachten van de lln een selfie vanuit Brussel en zullen dit ook controleren. Volgende week dinsdag verwachten we al deze lln in de AvW zaal om 12.30 uur voor een info-overlegvergadering.

Oud-leerling Thomas De Geest zal vanuit zijn studies Climate models wetenschappelijke achtergrondinformatie geven. We maken uiteraard ook tijd voor feedback over de manifestatie van vandaag en voor de koppeling van de actie naar het engagement op school in de werkgroep Duurzaamheid.

Andere berichten

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Inschrijven op het College?

Inschrijven op het College?

(Foto uitstap 1e jaar) Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding.

Beste wensen voor 2020!

Beste wensen voor 2020!

De kerstboom is in de meeste woonkamers al verdwenen, zodat er meer plaats is … voor al die goede voornemens. 2020 betekent niet alleen de start van een nieuw jaar maar ook een kersvers decennium staat in de steigers.