SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Nieuwe website gelanceerd!

11 januari 2019

Na maanden van nadenken, filteren, opmaken en weer herbeginnen is onze nieuwe website een feit!

Vele jaren zijn we trouw gebleven aan onze goede oude collegewebsite, maar de tijd was gekomen om alles in een nieuw jasje te steken. Onze collega’s ICT werkten maanden tijdens en na de uren om alle bestaande, handige functionaliteiten van de oude website te integreren in een nieuw geheel. Daarnaast werden er ook heel wat nieuwigheden toegevoegd.

De website is vooral overzichtelijker. Met duidelijke knoppen aan de linkerkant navigeer je snel naar het gewenste platform of de menu van de week. Wil je weten wat er op de kalender staat, dan kan je op de pagina kalender filteren per jaar, zodat je enkel de activiteiten te zien krijgt waaraan uw kind deelneemt. Wil je dit liever ook op je smartphone bekijken, dan is er de mogelijkheid om de volledige kalender te downloaden.

Welke richtingen kan ik volgen? Dat hebben we met een nieuwe tool op de pagina ‘leren’ duidelijk gemaakt. Als je met de muis over de richting gaat, zie je het mogelijke vervolgtraject in de volgende jaren. Welke richtingen zijn nog mogelijk en welke niet? Je vindt snel een antwoord!

Een nieuw kleedje, een nieuw design, volledig responsief voor alle schermen groot en klein. In de komende weken worden hier en daar nog een aantal bits en bytes aangepast, maar we zijn alvast erg tevreden met het resultaat!

Andere berichten

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

In september en oktober trekken alle klassen erop uit voor een groepsbindende dag. Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen … er zijn veel verschillende varianten, maar de bedoeling is vooral dat elke leerling zijn klasgenoten beter leert kennen.

SJKS goes Instagram!

SJKS goes Instagram!

Wil je ook het Collegeleven (nog meer) volgen? Zien wat er achter de schermen gebeurt? Dan kan je voortaan ook terecht op Instagram!

Goed gestart!

Goed gestart!

Elke start van het schooljaar brengt toch wat kriebels in de buik met zich mee.
Voor onze nieuwkomers in het eerste jaar en onze instromers in de hogere jaren was alles natuurlijk gloednieuw.

Deugddoende vakantie!

Deugddoende vakantie!

Beste leerlingen, ouders en personeelsleden, de schoolpoorten gaan bijna definitief dicht: het begin van de zomervakantie! Laat het voor ieder van jullie een fijne vakantie zijn: ontspanning, rust, gezin, familie, tijd voor jezelf en vrienden, … en eind augustus opnieuw paraat.