SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Nieuwe website gelanceerd!

11 januari 2019

Na maanden van nadenken, filteren, opmaken en weer herbeginnen is onze nieuwe website een feit!

Vele jaren zijn we trouw gebleven aan onze goede oude collegewebsite, maar de tijd was gekomen om alles in een nieuw jasje te steken. Onze collega’s ICT werkten maanden tijdens en na de uren om alle bestaande, handige functionaliteiten van de oude website te integreren in een nieuw geheel. Daarnaast werden er ook heel wat nieuwigheden toegevoegd.

De website is vooral overzichtelijker. Met duidelijke knoppen aan de linkerkant navigeer je snel naar het gewenste platform of de menu van de week. Wil je weten wat er op de kalender staat, dan kan je op de pagina kalender filteren per jaar, zodat je enkel de activiteiten te zien krijgt waaraan uw kind deelneemt. Wil je dit liever ook op je smartphone bekijken, dan is er de mogelijkheid om de volledige kalender te downloaden.

Welke richtingen kan ik volgen? Dat hebben we met een nieuwe tool op de pagina ‘leren’ duidelijk gemaakt. Als je met de muis over de richting gaat, zie je het mogelijke vervolgtraject in de volgende jaren. Welke richtingen zijn nog mogelijk en welke niet? Je vindt snel een antwoord!

Een nieuw kleedje, een nieuw design, volledig responsief voor alle schermen groot en klein. In de komende weken worden hier en daar nog een aantal bits en bytes aangepast, maar we zijn alvast erg tevreden met het resultaat!

Andere berichten

Infoavond geannuleerd

Infoavond geannuleerd

Onze infoavond kan helaas niet doorgaan door de richtlijnen van de overheid, maar dat zal niets afdoen aan ons enthousiasme om jullie te informeren.

Inschrijven op het College?

Inschrijven op het College?

(Foto uitstap 1e jaar) Dat hoeft geen ‘virtual reality’ te blijven, want vanaf 30 maart kunnen toekomstige eerstejaars zich digitaal aanmelden via deze website. Op onze infoavond op vrijdag 13 maart om 19u geven wij graag een woordje uitleg over onze werking en richtingen; we eindigen met een rondleiding.

Beste wensen voor 2020!

Beste wensen voor 2020!

De kerstboom is in de meeste woonkamers al verdwenen, zodat er meer plaats is … voor al die goede voornemens. 2020 betekent niet alleen de start van een nieuw jaar maar ook een kersvers decennium staat in de steigers.