SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Nieuwe website gelanceerd!

11 januari 2019

Na maanden van nadenken, filteren, opmaken en weer herbeginnen is onze nieuwe website een feit!

Vele jaren zijn we trouw gebleven aan onze goede oude collegewebsite, maar de tijd was gekomen om alles in een nieuw jasje te steken. Onze collega’s ICT werkten maanden tijdens en na de uren om alle bestaande, handige functionaliteiten van de oude website te integreren in een nieuw geheel. Daarnaast werden er ook heel wat nieuwigheden toegevoegd.

De website is vooral overzichtelijker. Met duidelijke knoppen aan de linkerkant navigeer je snel naar het gewenste platform of de menu van de week. Wil je weten wat er op de kalender staat, dan kan je op de pagina kalender filteren per jaar, zodat je enkel de activiteiten te zien krijgt waaraan uw kind deelneemt. Wil je dit liever ook op je smartphone bekijken, dan is er de mogelijkheid om de volledige kalender te downloaden.

Welke richtingen kan ik volgen? Dat hebben we met een nieuwe tool op de pagina ‘leren’ duidelijk gemaakt. Als je met de muis over de richting gaat, zie je het mogelijke vervolgtraject in de volgende jaren. Welke richtingen zijn nog mogelijk en welke niet? Je vindt snel een antwoord!

Een nieuw kleedje, een nieuw design, volledig responsief voor alle schermen groot en klein. In de komende weken worden hier en daar nog een aantal bits en bytes aangepast, maar we zijn alvast erg tevreden met het resultaat!

Andere berichten

College steekt handen uit de mouwen

College steekt handen uit de mouwen

Woensdag 3 april wordt een bijzondere dag op het Sint-Jozef-Klein-Seminarie. De oorspronkelijk geplande wandeltocht in het kader van de Noord-Zuid-problematiek wordt vervangen door een actie van de volledige secundaire school in verband met duurzaamheid. Het College steekt de handen uit de mouwen: woorden én daden!

Brel raakt!

Brel raakt!

Maandag 18 februari in onze Collegekerk. Sébastien en Bernard, les chanteurs de Brel voor zesdejaars. Formidable!

Politiek debat op scherp van de snee

Politiek debat op scherp van de snee

Ook dit schooljaar werd er voor de leerlingen van het 5de jaar een politiek debat georganiseerd. Geanimeerd, pittig, to the point. We blikken tevreden terug op een voormiddag politieke bewustmaking.

Brossen voor de bossen…

Brossen voor de bossen…

58 lln gaven deze morgen een door hun ouders ondertekende brief af met daarop ‘Gelezen en akkoord met de afspraken’: 21 van het 4de jaar, 16 van het 5de jaar en 21 van het 6de jaar. We verwachten van de lln een selfie vanuit Brussel en zullen dit ook controleren.