SJKS

Kwaliteit voor de toekomst

Bijna kerstvakantie

17 december 2018

Vanaf dinsdagmorgen 18 december tot donderdagnamiddag organiseren we de begeleidende klassenraden. Leerkrachten en directie evalueren de studieresultaten van toetsen, taken en examens. We focussen ook op de houding en het welbevinden van alle leerlingen. We formuleren tips, suggesties, geven een schouderklop, een pluim en hopen dat iedereen hierdoor geruggensteund met goede moed en zelfvertrouwen het tweede semester aanvat.

Op vrijdag 21 december is het de laatste schooldag van het eerste semester. Een belangrijke dag omdat in de voormiddag de klassenleraars de studieresultaten en de conclusies van de klassenraad bespreken met hun leerlingen. In de namiddag zijn alle ouders welkom op het afgesproken uur.

Vanaf dan kunnen ze ook een afspraak boeken met de vakleerkrachten van hun oogappels. Die oudervergaderingen organiseren we in januari.

Daarna kerstvakantie!

Alvast deze welgemeende wens van ons allen voor jullie allemaal!

Moge 2019

Je vele boeiende en mooie dagen schenken

“BETREUR NIET ÉÉN DAG IN JE LEVEN:

GOEDE DAGEN BRENGEN JE GELUK,

SLECHTE DAGEN ERVARING,

ROTDAGEN LEREN JE IETS,

DE ALLERBESTE DAGEN GEVEN JE HERINNERINGEN.”

Andere berichten

Veel succes!

Veel succes!

Volgende week starten onze leerlingen met hun examenreeks, onze eerstejaars moeten nog een weekje langer wachten. De blokperiode is nu echt begonnen! Veel succes!

Even tijd voor jezelf

Even tijd voor jezelf

​Onze eerstejaars gingen voor het vak Taste enkele pompoenen te lijf en creëerden feeërieke Halloween-versiering.

Dag van de Jeugdbeweging

Dag van de Jeugdbeweging

Jeugdbewegingshemden, -sjaaltjes, – truien, -rokken … je kon er vorige week vrijdag niet naast kijken dat het Dag van de Jeugdbeweging was.

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen …

In september en oktober trekken alle klassen erop uit voor een groepsbindende dag. Sportdagen, vormingsdagen, bezinningsdagen, abdijdagen … er zijn veel verschillende varianten, maar de bedoeling is vooral dat elke leerling zijn klasgenoten beter leert kennen.