zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Zomervakantie 2012!


Vrijdagavond 29 juni: de proclamatie en de oudercontacten zijn achter de rug; de 150 leerlingen van het 3de jaar en de vele begeleiders zitten op de bus voor hun Cévennesreis.

In de eerste week van juli doofde het schooljaar 2011-2012 zachtjes uit. Er waren nog een hele reeks inschrijvingen, dat wel, en vele ouders en leerlingen brachten het keuzeformuliertje voor volgend schooljaar binnen of kwamen hun getuigschrift van de lagere school en hun adviesformulier afgeven. Maar het werd stil  binnen de collegemuren: school in rust, vakantie!#

De poetsploeg startte ondertussen met de grote schoonmaak; onder andere de lockers krijgen een schoonmaakbeurt. De technische ploeg was/is ijverig in de weer om klussen in klaslokalen te klaren.

Tijdens de eerste week van juli werkten de administratieve medewerkers het schooljaar 2011-2012 af en werd alles in gereedheid gebracht  om de (huur)boekenslag van augustus goed voor te bereiden.

De schoolboeken kunnen vanaf volgend schooljaar voor het eerst online besteld worden (via de website van de school). Deze stap werd grondig voorbereid; we hopen dan ook dat alles vlot verloopt. Is er bij het bestellen toch een probleem, aarzel dan niet de school te contacteren.

Leerlingen met een toegevoegde proef verwachten we op 16 en 17 augustus. We wensen hen moed en doorzettingsvermogen om alsnog het voorbije schooljaar positief af te ronden.

Omstreeks de tijd van de toegevoegde proeven is het alle hens aan dek om het nieuwe schooljaar voor te bereiden. Op 16 en 17 augustus vergaderen het Lokaal onderhandelingscomité en de pedagogische raad; de krijtlijnen voor volgend schooljaar worden vetjes gekleurd. 

In College Info nr. 6 en op de homepage van deze website vindt u informatie over de data waarop leerlingen en hun ouders de schoolboeken voor volgend schooljaar kunnen afhalen.

Op donderdag 30 augustus verwachten we alle eerstejaars voor de Startavond om 19.30 uur in de feestzaal van de school. De dag daarna zijn de pedagogische vergadering en de jaar- en vakvergaderingen hét startschot voor het personeelsteam voor het schooljaar 2012-2013.

Op maandag 3 september verwachten we alle leerlingen voor de eerste schooldag: een halve dag, want in de namiddag hebben de leerlingen vrijaf.

Voor het zover is, nemen we vakantie. Extra tijd voor een boek, sport, ontspanning, familie en vrienden, een concert-festival, een reis, … zalig niets doen.

We wensen alle leerlingen en hun ouders en het uitgebreide personeelsteam een deugddoende vakantie! 

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?