zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | DUURZAAM COLLEGE! |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Zalig kerstfeest, voorspoedig 2018!


Tijdens de kerstvakantie is de school twee voormiddagen geopend.  Woensdag 27 december en vrijdag 5 januari van 9 tot 12 uur. Het secretariaat is geopend en de directie is op die dagen ook aanwezig. Op dezelfde dagen is het CLB een volledige dag open zodat ouders en leerlingen die het advies kregen om bij het Centrum voor Leerlingenbegeleiding langs te gaan daar terecht kunnen.#

In januari staan de oudercontacten met de vakleerkrachten op het programma.  Wie, wanneer? Je vindt het terug in College info.

Voor het zover is, genieten we met z’n allen van de kerstvakantie. ‘Een bijzondere vakantie’,  zeggen velen. Familiefeesten, gezelligheid, smakelijk eten en drinken, een dol  feestje, … tegelijk dagen van weemoed, bezinning en soms ook eenzaamheid. De lichtjes en het feestgedruis, de cadeautjes en tsunami van wensen… soms is het wat veel van het goede.

Laat het voor u allen dagen van rust en verbondenheid zijn.

We wensen onze leerlingen, ouders en het uitgebreide personeelsteam en allen die de school een warm hart toedragen: een zalig kerstfeest en een voorspoedig en gezond 2018.

En op 8 januari boordevol goede voornemens op post voor een tweede deel van dit schooljaar!

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Zwemmen voor 2Lc, 1Ld en 1Sc
Derde donderdag: 3de graad mogelijkheid tot extern zijn mits toestemming ouders
1ste lesuur Groene enveloppes ivm Duurzaamheid

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?