zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

WELKOM, WELKOM, WELKOM


Infovergadering 8 mei erg succesvol!

Lachende zesdeklassers, tevreden ouders, een enthousiaste ploeg leerkrachten, een geslaagde nieuwe formule bij het infogedeelte, veel vragen bij de rondleiding, reeds heel wat inschrijvingen en een dankbare directie. De samenvatting van een erg druk bijgewoonde info-avond (ruim 250 aanwezigen!) op vrijdagavond 8 mei.

Het openschoolweekend is met verve uit de startblokken geschoten!#

Enkele sfeerbeelden: klik hier (infogedeelte met veel leerkrachten en directie, rondleiding in kleine groepjes, inschrijven met uitgebreid intakegesprek)

Zondag zetten we alle deuren open. De kleuterklassen, de lagere school, de klaslokalen en de vaklokalen van de secundaire school. Er wordt veel aandacht besteed aan ons zorgbeleid : de rol van de klassenleraar, de leerlingenbegeleiding, de remediëring, basiszorg, enz.

Er zijn talrijke infosessies over de werking in het eerste jaar. Humane wetenschappen,  sport-wetenschappen en klassieke talen hebben een eigen infolokaal.  Moderne vreemde talen, wetenschappen en wiskunde bieden infosessies aan.

Tientallen leerlingen  van het eerste jaar tonen aan de bezoekers hun notities en handboeken. Tientallen leerlingen ‘SJKS-gidsen’ (zie foto) leiden de bezoekers rond en antwoorden op alle vragen.

WELKOM-BROCHURE  klik hier / WEGWIJZER OPENSCHOOL klik hier

Op zaterdagavond spelen de creatieve duizendpoten van Indigo (onze jongerengroep die aan de slag ging met poëzie, woord en dans) hun voorstelling: Een zee van tijd! Op zondag om 16 uur staan ze opnieuw voor het voetlicht. Niet te missen: feestzaal SJKS – toegangsprijs 2 euro.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Zwemmen voor 2Lc, 1Ld en 1Sc
Derde donderdag: 3de graad mogelijkheid tot extern zijn mits toestemming ouders

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?