zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

We zijn gestart!


We hebben onze start niet gemist. Een vlotte voorbereiding en een geslaagde Startavond voor de eerstejaars op donderdagavond 29 augustus, een gevulde pedagogische vergadering en drukke vakvergaderingen op vrijdag 30 augustus, … Vooral, heel veel aandacht voor de vele nieuwe gezichten op school! Zij moeten zich snel thuis-voelen.#

Gedurende september en begin oktober wordt er stevig gewerkt aan groepsvorming (vriendschapsdagen, bezinningsdagen, …). We nodigen ook alle ouders uit op oudervergaderingen in de loop van de eerste schoolmaand.

We vinden deze oudervergaderingen erg belangrijk! De directie heeft de kans om enkele prioriteiten voor dit schooljaar in de verf te zetten (nieuwe media, verantwoordelijkheid & vertrouwen, strenge controle  afwezigheden), de klassenleraars geven uitleg over de klas-en jaarwerking.

Op dinsdag 3 september kregen de zesdejaars reeds een infovergadering in verband met de eindreizen (paasvakantie 2014). De leerlingen kunnen kiezen uit drie eindreizen: Italië, Spanje of Griekenland.

Noteer nu reeds: 12 en 13 oktober – 25ste EETWEEKEND.  Meer info volgt.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Zwemmen voor 2Lc, 1Ld en 1Sc
Derde donderdag: 3de graad mogelijkheid tot extern zijn mits toestemming ouders

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?