zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Wat een dag!


Voor Christine Dejonghe, Peter Stabel en Kathleen Mels zal 5 juni 2015 een bijzondere dag blijven. Ze gaven op die dag immers hun laatste les in onze school. De drie gewaardeerde collega’s werden door leerlingen, collega’s en directie in de bloemetjes gezet.#

Volgende week geven nog drie collega’s hun laatste les: Rik Verniers, Patrick De Coninck en  Johan De Smet zetten eveneens een punt achter hun loopbaan als actief lesgever in onze school. Ook deze gewaardeerde collega’s worden op meer dan een festiviteit gevierd en in de bloemen gezet.

V-dag achter de rug en laatste lessen van pensioengangers achter de rug … dat betekent dat de examens voor de deur staan. Onze zesdejaars hebben hun laatste lessen gekregen, maandag beginnen ze aan hun finale SJKS-examenreeks. De andere jaren hebben nog enkele dagen les vooraleer ook zij  beginnen aan de examens. Op 22 juni hebben alle leerlingen hun laatste examen. De dagen daarna worden de delibererende klassenraden georganiseerd. 

Nu eerst de focus op de examens. Grondig en nauwgezet studeren en trachten op een goede, verstandige wijze examens af te leggen, zo luidt het devies.

We wensen aan alle leerlingen heel veel succes toe!

Indien er een probleem of een vraag is … aarzel niet de leerkrachten, de leerlingenbegeleiding of de directie te contacteren.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?