zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Wat een dag!


Voor Christine Dejonghe, Peter Stabel en Kathleen Mels zal 5 juni 2015 een bijzondere dag blijven. Ze gaven op die dag immers hun laatste les in onze school. De drie gewaardeerde collega’s werden door leerlingen, collega’s en directie in de bloemetjes gezet.#

Volgende week geven nog drie collega’s hun laatste les: Rik Verniers, Patrick De Coninck en  Johan De Smet zetten eveneens een punt achter hun loopbaan als actief lesgever in onze school. Ook deze gewaardeerde collega’s worden op meer dan een festiviteit gevierd en in de bloemen gezet.

V-dag achter de rug en laatste lessen van pensioengangers achter de rug … dat betekent dat de examens voor de deur staan. Onze zesdejaars hebben hun laatste lessen gekregen, maandag beginnen ze aan hun finale SJKS-examenreeks. De andere jaren hebben nog enkele dagen les vooraleer ook zij  beginnen aan de examens. Op 22 juni hebben alle leerlingen hun laatste examen. De dagen daarna worden de delibererende klassenraden georganiseerd. 

Nu eerst de focus op de examens. Grondig en nauwgezet studeren en trachten op een goede, verstandige wijze examens af te leggen, zo luidt het devies.

We wensen aan alle leerlingen heel veel succes toe!

Indien er een probleem of een vraag is … aarzel niet de leerkrachten, de leerlingenbegeleiding of de directie te contacteren.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Uitstap PER- en LOC-leden
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?