zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Vriendschapsdag eerstejaars


In september – bij de start van het schooljaar - gaan alle klassen van het eerste jaar een dag naar Puytvoet. Hooguit drie klassen tegelijk om ervoor te zorgen dat in de beperkte groep flink gewerkt kan worden aan de klassfeer zodat alle groentjes zich snel thuis voelen op hun nieuwe school.#

In juni – het einde van het schooljaar is in zicht – wordt de afsluitende vriendschapsdag  georganiseerd. Alle klassen van het eerste jaar (11) gaan gezamenlijk naar Puytvoet. In de voormiddag wordt in een viering teruggeblikt op het voorbije jaar; tegelijk wordt een link gelegd naar het 2de jaar secundair.

In de namiddag wordt een onvervalste versie van Spel Zonder Grenzen gespeeld, met een rode draad en een joker, een mascotte, klascoaches, scheidsrechters, behendig-en snelheidsspelletjes en uiteraard als afsluiter een waterspel. Voor de winnende klas is er een beker en –uiteraard – eeuwige roem!

De grote groep eerstejaars maakt de verplaatsing heen en terug met de fiets. Fluo-veiligheidshesjes en politiebegeleiding zorgen voor een veilige fietsrit.

De uitgebreide ploeg leerkrachten van het eerste jaar sluiten deze topdag van het eerste jaar af met een gezellige barbecue op school.

Ondertussen hebben de oudste leerlingen van de school hun eerste examen al achter de rug! De andere jaren starten volgende week met de examens en de eerstejaars beginnen volgende week vrijdag aan hun slotoffensief.

We wensen alle leerlingen van onze school een succesvolle examenperiode en kijken nu al samen met hen uit naar de proclamatiedag op vrijdag 29 juni.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Oud-leerlingendag SJKS
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?