zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

V-dag onder stralende zon


De 11 klassen van het eerste jaar hadden allemaal een eigen out-fit. in de lessen plastische opvoeding werden kleurrijke en originele ontwerpen gemaakt en gerealiseerd.
Onder politiebegeleiding fietste het jonge volkje - met veiligheidshesje - van de school naar Puytvoet. Een terugblik op het voorbije schooljaar, een bezinnend woord , maar vooral samen spelen vormden de hoofdschotel van een dag om van te smullen. Turnleraar Erwin De Smedt stond in de schijnwerper. Hij zet eind augustus de stap naar een welverdiend pensioen. De leerlingen en Erwins collega's lieten dit niet onopgemerkt voorbijgaan.#
1Ah kaapte in een denderend Spel Zonder Grenzen de beker weg.†
De oudste leerlingen van onze school startten vrijdag al met de examens, voor de anderen beginnen de examens deze week. Twee weken van hard studeren en - dat wensen we alle leerlingen van harte - goede examens staan voor de deur.
De laatste week van juni zijn de leerlingen niet op school. De leerkrachten en directie bespreken de leerlingenresultaten. Op vrijdag 28 juni in de voormiddag verwachten we alle leerlingen op school voor de proclamatie. In de namiddag is er oudercontact van 14 uur tot 18 uur.
De zesdejaars zijn dan al de deur uit. De promotieviering van de zesdes is op donderdag 27 juni.
Leerlingen en leerkrachten geniet vanaf 29 juni van de zomervakantie. †De school is wel nog open tot 5 juli (inschrijvingen, administratie, ...).
Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Oud-leerlingendag SJKS
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?