zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

USolv-IT ?!


Via USolv-IT Leerling kun je je ook steeds voorbereiden op de Kangoeroewedstrijd of de wiskundeolympiade. Na het oplossen van de oefeningen krijg je bij iedere vraag het correcte antwoord te zien met een uitgeschreven oplossing.#

Dankzij de samenwerking met de auteurs van de handboekenreeks "Van Basis Tot Limiet" zijn er voor de leerlingen duizenden vragen gratis en altijd beschikbaar in USolv-IT. Deze vragen zijn mooi geordend per onderwerp waardoor iedereen zeer eenvoudig kan oefenen met de duizenden vragen die in het systeem van USolv-IT zijn opgenomen.

Wens je eerder bepaalde vaardigheden (zoals rekenen, algebraiseren van gegevens ...) te oefenen, dan kun je hiervoor terecht bij de vragen van de wiskundeolympiade. Je selecteert één of meerdere vakgebieden (bv. analyse, algebra, ruimtemeetkunde ...) en/of vaardigheden en USolv-IT geeft je onmiddellijk vragen die aan je criteria voldoen. Uiteraard kun je je op deze manier ook zeer goed voorbereiden op een ronde van de wiskundeolympiade. Daarnaast kun je via USolv-IT ook zeer eenvoudig oefenen met alle vragen uit de Kangoeroewedstrijd.

Indien je van je leerkracht een toetscode hebt gekregen, dan kun je met behulp van deze code de oefenreeks ophalen die jouw leerkracht voor je heeft opgesteld.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?