zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | EXAMENROOSTERS DECEMBER 2018 | NIEUW: College Info 1 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Succesvolle openschooldagen!


Dat schitterend resultaat – 2 eivolle stadsschouwburgzalen! - hebben zij bereikt dankzij de maandenlange inzet van zoveel jonge mensen en hun begeleidende leerkrachten. Zij bewijzen dat het College nog meer is dan een school met een hoog studiepeil!

Ook op de infoavond op vrijdag 4 mei en bij rondgang tijdens de openschooldag op 6 mei konden we diezelfde warme, enthousiaste sfeer onder de talrijke opgekomen leerlingen en personeelsleden duidelijk voelen.#

Onder meer daarom hebben we nu al 140 nieuwe inschrijvingen mogen noteren en daar zal het niet bij blijven. Onze 1300 leerlingen en 150 personeelsleden stralen uit dat ze tevreden en gelukkig zijn op het College!

We bedanken de ouders en toekomstige leerlingen voor de interesse en het vertrouwen en maken er iedere dag werk van om samen met het volledige team te realiseren wat we beloven te doen.

INSCHRIJVEN in het College!

Tot vrijdag 29 juni op elke werkdag van 8.30 uur tot 11.30 uur en van 13.30 uur tot 16.15 uur (niet op woensdagnamiddag)

Tijdens de zomervakantie

Vanaf maandag 2 juli tot vrijdag 6 juli en van maandag 13 augustus tot woensdag 22 augustus: van 10 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur – op vrijdag tot 20 uur

Met het oog op een goede organisatie van de school en een goede start van uw dochter/zoon is het van belang om zo vlug mogelijk in te schrijven en in elk geval voor 24 augustus.

Vanaf 25 augustus kan inschrijven nog na afspraak.

Info: 03 7807150

Een vraag?: info@sjks.be

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?