zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Spaanse dag!


De drie SJKS-juffen Spaans, mevrouw Callewaert, mevrouw Verbeke en mevrouw Huber zorgden met de uitreiking van de attesten én een sfeervolle  slotactiviteit voor een smakelijke afsluiter van de lessenreeks Spaans. Proficiat aan alle leerlingen die met succes de lessen Spaans volgden. Tom Ameloot en Freek Speelman zorgden voor een interludium: zij speelden op gitaar een stuk van Rodrigo e Gabriela. Erg Knap!#

De leerlingen Spaans hadden zelf  tal van Spaanse lekkernijen meegebracht;  de hapjes werden vergezeld van een Spaans wijntje.

Etentje oudercomité

Eerder deze week had de laatste werkvergadering van het oudercomité plaats. Onder andere  het Eetweekend  van volgend schooljaar (12 en 13 oktober) en de prestaties van Skairo kwamen uitgebreid aan bod.

Op vrijdagavond werd het jaar afgesloten met een gezellige maaltijd. Het dagelijks bestuur van het oudercomité spaarde geen moeite en organiseerde een Spaanse avond. Tapa’s en een uit de kluiten gewassen en erg lekkere paella zorgden voor zuiderse sfeer. 

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Uitstap PER- en LOC-leden
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?