zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Spaanse dag!


De drie SJKS-juffen Spaans, mevrouw Callewaert, mevrouw Verbeke en mevrouw Huber zorgden met de uitreiking van de attesten én een sfeervolle  slotactiviteit voor een smakelijke afsluiter van de lessenreeks Spaans. Proficiat aan alle leerlingen die met succes de lessen Spaans volgden. Tom Ameloot en Freek Speelman zorgden voor een interludium: zij speelden op gitaar een stuk van Rodrigo e Gabriela. Erg Knap!#

De leerlingen Spaans hadden zelf  tal van Spaanse lekkernijen meegebracht;  de hapjes werden vergezeld van een Spaans wijntje.

Etentje oudercomité

Eerder deze week had de laatste werkvergadering van het oudercomité plaats. Onder andere  het Eetweekend  van volgend schooljaar (12 en 13 oktober) en de prestaties van Skairo kwamen uitgebreid aan bod.

Op vrijdagavond werd het jaar afgesloten met een gezellige maaltijd. Het dagelijks bestuur van het oudercomité spaarde geen moeite en organiseerde een Spaanse avond. Tapa’s en een uit de kluiten gewassen en erg lekkere paella zorgden voor zuiderse sfeer. 

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?