zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

SJKS-quizzers gaan voor Slimste School


Ook dit jaar nemen quizzers uit onze school deel aan de wedstrijd De Slimste School van Vlaanderen. De voorronde – in iedere Vlaamse provincie is er een wedstrijd – werd georganiseerd op 20 maart in Aalst. Onze school nam deel met drie quizteams. En . . . een SJKS-ploeg behaalde de eerste plaats. Het winnende team bestond uit drie zesdejaars en één vijfdejaars, aardrijkskundekrak Kristof Van den Branden. De andere drie winnaars: Sander Vandenhende, Jens Van Mele en Michiel Kusé.#

De andere twee SJKS-ploegen deden het ook meer dan behoorlijk. Op plaats zes: Wouter Smagghe, Wouter Van Passel, Katleen Van Raemdonck en Pieter-Jan Volckaert. Op plaats zeven: Lennert Cruypeninck, Jef Lauwereins, Antonio Verstraeten en Juul Speleman. Aan alle quizzers een hele dikke proficiat!

De College- quizzers worden begeleid door coach  - SJKS-quizfanaat - Maarten Van Looy. Twee andere leerkrachten, Liesbeth Gijsels en Bram Noens, zorgen eveneens voor begeleiding en coaching.

De finale is op donderdag 30 april in Hof Van Liere in de Prinsstraat in Antwerpen. We duimen en supporteren en hopen dat Jens, Sander, Michiel en Kristof het daar even goed doen als in Aalst.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Zwemmen voor 2Lc, 1Ld en 1Sc
Derde donderdag: 3de graad mogelijkheid tot extern zijn mits toestemming ouders

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?