zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

SJKS-loopbaanactie en JOL: voltreffers


Al enkele jaren organiseren we op onze school een loopbaanactie op maat van de eigen leerlingen door eigen oud-leerlingen.  Het contact met studenten die enkele jaren geleden ook op de SJKS-schoolbanken zaten, is een belangrijke schakel in het keuzeproces van onze zesdejaars.#

De organisatoren van de SJKS- loopbaanactie  proberen voor iedere vraag een passende oud-leerling (e) te strikken. Een grote opkomst en boeiende gesprekken waren ook deze keer het resultaat van het vele  voorbereidingswerk.

Aan de SJKS-loopbaanactie werd de voorbije jaren de JOL-avond gekoppeld.

We waren erg blij dat de opkomst dit jaar zo hoog was. Vele tientallen jong-oud-leerlingen hadden afgesproken om langs te gaan in hun voormalige school. Het weerzien met  leerkrachten en oud-leerkrachten en directie verliep erg hartelijk.

We hopen onze oud-leerlingen op een volgende JOL zeker opnieuw te mogen ontmoeten; we hopen desgevallend hen ook in te schakelen voor onze SJKS-loopbaanactie editie 2015.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?