zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

SJKS-loopbaanactie en JOL: voltreffers


Al enkele jaren organiseren we op onze school een loopbaanactie op maat van de eigen leerlingen door eigen oud-leerlingen.  Het contact met studenten die enkele jaren geleden ook op de SJKS-schoolbanken zaten, is een belangrijke schakel in het keuzeproces van onze zesdejaars.#

De organisatoren van de SJKS- loopbaanactie  proberen voor iedere vraag een passende oud-leerling (e) te strikken. Een grote opkomst en boeiende gesprekken waren ook deze keer het resultaat van het vele  voorbereidingswerk.

Aan de SJKS-loopbaanactie werd de voorbije jaren de JOL-avond gekoppeld.

We waren erg blij dat de opkomst dit jaar zo hoog was. Vele tientallen jong-oud-leerlingen hadden afgesproken om langs te gaan in hun voormalige school. Het weerzien met  leerkrachten en oud-leerkrachten en directie verliep erg hartelijk.

We hopen onze oud-leerlingen op een volgende JOL zeker opnieuw te mogen ontmoeten; we hopen desgevallend hen ook in te schakelen voor onze SJKS-loopbaanactie editie 2015.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?