zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | DUURZAAM COLLEGE! |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

SJKS- 'Lokfilms' editie 2017!


Bram Noens en Maarten Van Looy kondigden de presentatie aan. De creatieve boekverwerkingsopdracht leverde ook dit jaar schitterende resultaten op.

Juryvoorzitter Stijn Verhaeghe stak namens de jury zijn bewondering niet onder stoelen of banken. “Sommige filmpjes zijn als het ware bijna professioneel gemaakt en kunnen zo op televisie”, luidde het. Daarna maakte pedagogisch directeur  Van Royen de gouden enveloppe open:  “De SJKS-jury koos als ultieme laureaat en winnaar van de editie 2017 voor: ...De stad der blinden!” Applaus op alle banken en een  dankwoordje van de fiere winnaars.#

Pieter De Geest las de mail voor van filmmaker Jan Verheyen.  Ook bij onze oud-leerling vele woorden van lof voor het  creatieve werk. “De grote prijs Jan Verheyen 2017 gaat naar … De Meisjes!’

Daan De prins dankte zijn collega’s Nederlands en feliciteerde alle leerlingen met hun inspanningen. Hij zorgde ook voor een leuk wist-je-datje: filmtrailer in het Zuid-Afrikaans ? Lokfilm!:)

Hij maakte daarna  de prijs van het publiek bekend. De zesdejaars kozen voor … De stad der blinden! Voor een tweede maal in de prijzen dus! De winnaars waren sprakeloos, heel blij en dankbaar.

De COBA’s editie 2017 … supergeslaagd! Veel waardering voor iedereen die hier aan meewerkte!

Alle filmpjes van de shortlist:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLZsV1r1Q1_L1W8neoYLaMbh5OZSSj9z54

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Zwemmen voor 2Lc, 1Ld en 1Sc
Derde donderdag: 3de graad mogelijkheid tot extern zijn mits toestemming ouders
1ste lesuur Groene enveloppes ivm Duurzaamheid

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?