zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Paasvakantie 2014!


De grondige voorbereiding van de reizen en de boeiende reisbestemmingen laten het allerbeste verhopen.

Vier weken tussen de krokusvakantie en de paasvakantie was erg kort. De Damiaanactie was pas achter de rug of Broederlijk Delen klopte aan. Ondertussen telden de leerkrachten de lesuren en werd er snel geconcludeerd dat er niet gedraald mag  worden: ieder uurtje telt, willen we op een verantwoorde wijze de leerstof en het programma afwerken.#

De dansshow van onze dansgroep Skairo onmiddellijk na de paasvakantie zorgde reeds voor een beetje spanning. Ieder groep wil verrassend uit de hoek komen, extra repetities werden georganiseerd. Op paasmaandag staat de generale gepland! 10 jaar Skairo moet iets bijzonders worden. We kijken uit naar de drie (uitverkochte!)  voorstellingen in de stadsschouwburg van 22 en 23 april.

Op 9 mei is het informatievergadering voor toekomstige eerstejaars. Afspraak om 19.30 uur in de feestzaal van de school!

Op 11 mei openschooldag: van 14 tot 18 uur met om 16 uur voorstelling van de nieuwe productie van onze woord-en muziekgroep van  eerstegraadsleerlingen Indigo.

Maar nu eerst paasvakantie.  Tijd om een versnelling lager te schakelen en vrienden en familie een hoofdrol toe te bedelen.

Aan allen:

een deugddoende paasvakantie toegewenst en gezond en wel opnieuw op post op dinsdag 22 april.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Oud-leerlingendag SJKS
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?