zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Oudervergaderingen, druk bijgewoond


Op de oudervergaderingen kaartte de directie de prioriteiten voor dit schooljaar aan. Vertrouwen geven aan jongeren en hen steunen bij alle mogelijke initiatieven waar ze zelf het heft in handen kunnen nemen (dansgroep Skairo, kunstbende  KIS, jongenredactie Ic Hou, …). Verder een blijvende aandacht voor wijs gebruik van de nieuwe media en tenslotte, een derde prioriteit, aandacht voor stiptheid (afgeven van attesten na afwezigheid, stipt aanwezig zijn in de les, …).#

Nieuw: vanaf dit schooljaar zijn de schoolrapporten - een tweetal uur nadat de leerlingen ze gekregen hebben - ook voor de ouders beschikbaar op schoolonline, ons leerlingvolg- en rapportprogramma.

De klassenleraar neemt op de oudervergaderingen na de inleiding de ouders op sleeptouw en licht de werking voor dit schooljaar toe. Uiteraard is er gelegenheid voor gesprek en discussie .

NIEUWE FORMULE

Op 12 en 13 oktober organiseert de school voor de 25ste maal een EETWEEKEND. De formule wordt na de evaluatie van vorig jaar grondig bijgestuurd. Sleutelwoorden zijn: smakelijk, sfeervol en betaalbaar.

Er is keuze uit drie gerechten: vol-au-vent, stoofvlees, pasta bolognaise (telkens met uitgebreid groenten garnituur). Vanzelfsprekend is er ook een vegi-variatie.

Zaterdagavond is er een café-chantant in de feestzaal met optredens van een band samengesteld uit leerkrachten van de lagere school én een optreden van Nicely Dressed, een band met een schare oud-leerlingen.

Op zondagmorgen kunnen de sportievelingen kiezen uit een wandeltocht georganiseerd door het oudercomité van de lagere school of twee fietstochten (start op school tussen 9 uur en 11 uur).

Meer info over het eetweekend dra op deze site. Inschrijven kan alvast door het formulier EETWEEKEND (boven dit artikel op de homepage) in te vullen.

U komt toch ook?

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?