zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Nog 100 dagen


Het honderddagencomité (leerlingen en leerkrachten) had de dag voorbereid. Er werd gestart met een gezamenlijk ontbijt in de internenrefter. Daarna wandelden de laatstejaars naar de bowling op de Grote Markt. In een sfeervolle omgeving en ondersteund door de nodige decibels en beats werden twee spelletjes afgewerkt.#

Terug op het College verkleedden de klassen zich in een thema. Het globale thema was ‘maffia’; op de  sweater stond  Don Corleone met ‘Roggemantrekjes’. De klassen verkleedden zich in soldaten, piraten, jagers en konijnen, hippies, morphsuites  enz.

Scolarest zorgde voor een smakelijke Italiaanse maaltijd. Een ijsje als dessert.

Om 15.15 uur startte de 100-dagenshow. Voor de eerste maal waren ook de vijfdejaars uitgenodigd. De leerlingen hadden hun leerkrachten goed in de gaten gehouden. Met de  nodige kwinkslagen werden typische trekjes uitvergroot. Originele filmpjes kruidden het geheel.

Vier leerkrachten waren ook aan hun laatste 100-dagen toe: wiskundelerares Jeannine Van Hese, lerares Nederlands en Engels Eva De Schryver en de leerkrachten LO, Erwin De Smedt en Luc Cortebeek (op de foto). Zij zetten hun beste dansbeentje voor op het 100-dagenpodium.

Omstreeks 16.30 uur werden de festiviteiten op school afgesloten. 

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Uitstap PER- en LOC-leden
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?