zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | EXAMENROOSTERS DECEMBER 2018 | NIEUW: College Info 1 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Mountainbiken in Chimay


Voor het eerst in vijf jaar werden de moedige fietsers verwelkomd door een waterig zonnetje. Ook de rest van de dag bleef het droog, zodat er flink wat kilometers gemaald werden. Voor wie wilde, stond er hier en daar zelfs nog een extra lusje op het programma, waarna het flink ronddraaien was om de groep weer bij te benen.#

Op dag twee hing er een beetje vocht in de lucht, maar al bij al waren ook dan de omstandigheden nog goed om te fietsen. Onder de brildragers werd echter nu en dan toch eens gevloekt omwille van het beperkte zicht in de afdalingen. Drie moedigen kozen ervoor om twee extra hellingen te beklimmen terwijl de rest van de groep een iets vlakker parcours afwerkte.

Leerkracht-MTB’er Vincent De Meyer: “Uiteraard werd ook dit jaar een wedstrijdje gereden met zowel bij de dames als bij de heren twee etappes. Bij de dames trok Cloë Theys uit 4 SPWb aan het langste eind, een klimtalent om nog enige jaren te koesteren. Bij de heren was het eveneens een vierdejaars, Victor De Muyck uit 4 GL, die in de voetsporen trad van zijn oudere broer. Ook daar dus iemand om nog enkele jaren in de gaten te houden.”

“Kortom er werd veel gefietst, er werd soms hard gefietst, maar er werd ook veel gezeverd, goed gegeten en al eens een interessant weetje voor de Collequiz uitgewisseld, zodat iedereen tevreden huiswaarts kon keren”, aldus leerkracht-MTB’er Maarten Van Looy.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?