zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Meysam geeft dansles in SJKS


 

Meysam was finalist in de laatste editie van So You Think You Can Dance. Woensdagnamiddag leerde hij de dansers enkele leuke moves aan. Voor de choreografen was er nog meer: zij kregen een extra workshop waarin de lat wat hoger werd gelegd. Ze leerden een knappe “hip hop lyrical fast” choreografie. Niet eenvoudig, maar het resultaat mocht gezien worden.#

Annelies Droessaert, een van de begeleidende leerkrachten: “Hiermee wordt het Skairo-dansjaar afgesloten voor de SJKS-leerlingen, maar achter de schermen wordt er al volop gepland voor volgend schooljaar.”

Skairo is de recreatieve dansgroep van het College. Leerlingen-choreografen begeleiden van in september hun groep en werken via wekelijkse repetities aan de dansnummers voor de show in de maand mei. De dansrepetities zijn tijdens de middagpauze. Iedereen kan bij Skairo terecht: danseressen (ook dansers) met veel ervaring of echte groentjes. Iedereen krijgt de kans om deel te nemen en te genieten van deze sfeervolle en sportieve en creatieve dansactiviteit.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Talent 1ste jaar (module 1)
Zwemmen voor 1Le, 1La en 2MWSb
Technologie voor 5WeWia2 (2groepen-VTS)
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2MWTb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?