zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

KIS slaat toe


Op zaterdag 12 oktober ging een ploeg van 9 leerlingen van het derde jaar samen met creatieve duizendpoten mevrouw Van Caekenberghe en mevrouw Van Damme en meneer Braem aan de slag. In de PO-lessen in ons derde jaar kregen de leerlingen een bijzondere opdracht: maak een ontwerp geïnspireerd door de straatartiest Roa. Ondertussen worden de knapste ontwerpen uitgevoerd.#

De leerlingen brengen onder begeleiding van enkele leerkrachten de ontwerpen aan op de betonnen muur op de grote speelplaats!

We selecteerden de ontwerpen van volgende leerlingen: Michiel De Buck, Gust Mannaerts, Louise Dutré, Brecht De Cock, Anke Van Nuffelen, Anne-Fleur D’Haen, Jessica Segers en Nicolas Kockuyt. Dikke proficiat!

De Verfwinkel Colora ondersteunt het project met technisch advies (dankjewel Yves en Hilde!). Vorige week werd de muur schoongemaakt en de primerlaag werd aangebracht.

In de loop van de volgende dagen/weken zal er verder gewerkt worden. Uiteraard zijn de werkzaamheden weersafhankelijk. Zondag 13 oktober werd er dus niet geschilderd (het goot de ganse dag).

En … ondertussen vorderen de ontwerpen van de oudere leerlingen voor een monumentaal schilderwerk aan de overzijde van de speelplaats. Opeengestapelde Roa-achtige-beesten zullen het K-gebouw beklimmen; het wordt stellingenwerk, want de beesten reiken tot ruim 6 meter hoog!

KIS heeft wind in de zeilen!

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?