zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Jeff naar halve finale!


Hij mocht felicitaties van de jury in ontvangst nemen en kreeg meteen wat feedback en advies voor de volgende ronde. Samen met 23 andere halvefinalisten bikkelt hij volgende zaterdag, 23 maart, op hoog verbaal niveau om een van de tien nationale finaleplaatsen.#

Helaas is hij de enigevan het drietal van onze school die doorgaat: Bert Van Raemdonck en Benjamin Rombaut hebben hun kwartfinale niet overleefd. 'De lat ligt deze keer erg hoog', sms'te Bert vlak na zijn spreekbeurt, in spanning het verdict van de jury afwachtend.

"Hoewel het avontuur hier voor hen eindigt, hebben ook Bert en Benjamin de kleuren van het College met verve verdedigd", aldus vakcoördinator Engels Jan Ongena.

Een oproep

Jan Ongena doet ook een oproep om Jeff met zoveel mogelijk mensen te gaan aanmoedigen. "Elke deelnemer mag nl. 10 supporters meebrengen. Afspraak vanaf 8.30 uur in de hoofdzetel van Telenet in Mechelen. Helaas toch ook een kleine twist in the tail: het huisreglement van deze speaking awards luidt: 'Since this is a public speaking competition, supporters are also requested to be present for the complete duration of the competition.' En dat is tot omstreeks 18 uur. Tenzij we 'are requested' als een vriendelijk maar vrijblijvend verzoek opvatten … Gelukkig voorziet de telecomgigant in dat geval ook een hap en een slok." Niettemin deze warme oproep: wie gaat mee?"

Wie interesse heeft geeft een seintje aan Jan Ongena.

Jeff in actie: http://www.bbcawards.be/videos.php

'Jeff De Maeyer naar halve finale BBC-wedstrijd'

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130318_00508611

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?