zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Jarno verrast SJKS-hartenwens-vervullers


Leerlingen kiezen tijdens het uur vrije ruimte zelf voor een project waaraan ze willen meewerken. Tom Clarysse: “De groep was klasoverstijgend samengesteld en erg gemotiveerd. Meer dan eens twijfelde ik eraan of het finaal zou lukken. De leerlingen bewezen echter dat als ze voor een doel gaan ze er ook echt voor kunnen gaan. Chapeau, voor wat zij voor elkaar kregen.”#

Karin werd getrakteerd met een verwenweekend aan zee (Bredene): ontbijt, logies, lunch, bloemetje, enz. Een tweedaagse die volledig slaagde zoals het gepland was. Bij de hartenwens van Jarno doken onverwacht nog hindernissen op. Na de lunch in de Stationsstraat bolde de enthousiaste groep naar Antwerpen. Na een avontuurlijke zoektocht arriveerden ze aan de karting baan. De defibrillator van Jarno ging echter door de verhoogde hartslag en het schokken van de kart aan het werk en na twee schokken moest jeugdige karter aan de kant. Ongerustheid alom en wijziging van het programma: naar de spoeddienst in het Gentse universitair ziekenhuis.  Niets ernstig (gelukkig) zo bleek; na een aanpassing aan de instellingen van het toestel kon Jarno naar huis. Te laat echter om nog aanwezig te zijn op het laatste deel van zijn verwendag: een feestje waar klasgenoten, vrienden en familie van Jarno op aanwezig zouden zijn. Sneu voor de organisatoren en uiteraard voor Jarno. De tevredenheid ondanks deze tegenslag was bij alle betrokkenen niet minder groot.

Bij het klasgesprek- dinsdagnamiddag - waarbij alle leerlingen terugblikten op dit project werden ze  op hun beurt verrast. Samen met leerlingenbegeleider Stijn was Jarno vanuit zijn school, VTS, naar het College gefietst om zijn verwenners te bedanken! Jarno en de SJKS-leerlingen gaven feedback over het geslaagde project. Niets dan lof en positieve reacties.

Emotionele, intelligentie, sociale intelligentie, planmatig werken, samen-werken, … het kwam allemaal aan bod. We zijn enorm fier op onze leerlingen!

Dank ook aan de sponsors die dit mogelijk maakten: Bloemen Fiorellini, Bakkerij Maes-Schoofs, Bert Pannier (www.zeewinde.be), Indoorkarting Antwerpen bvba, Pasta En Zo, JOC De Nartist, DJ-duo Davy Verdesseldonck & Antoon Verschaeve, Carrefour en Colruyt.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Uitstap PER- en LOC-leden
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?