zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Info- en openschool succesvol


Vrijdagavond 8 mei: lachende zesdeklassers, tevreden ouders, een enthousiaste ploeg leerkrachten, een geslaagde nieuwe formule bij het infogedeelte, veel vragen bij de rondleiding, heel wat inschrijvingen en een dankbare directie. De samenvatting van een erg druk bijgewoonde info-avond (ruim 250 aanwezigen!) op vrijdagavond. Het openschoolweekend schoot met verve uit de startblokken!#

Zaterdagavond zorgde Indigo (lln van 1ste graad en 3de jaar)  voor een knappe voorstelling ‘Zee van tijd’ in onze feestzaal: een boeiende mix van dans, poëzie en theater. De diepgang verraste, de concentratie én het talent van de Indigo’ers eveneens. Een eerlijke en verzorgde voorstelling, die deed glimlachen en die ontroerde.

Zondagnamiddag zorgde het aangenaam lenteweer er mee voor dat de openschooldag erg sfeervol verliep. De speelplaats van de lagere school was één grote, gezellige bar; op de speelplaats van het secundair een pannenkoekenkraam, een fruitsaté-stand, een gelegenheidsstand ten voordele van de slachtoffers in Nepal en uiteraard de finalewedstrijden van een voetbaltornooitje. In de lokalen was er vooral heel veel belangstelling voor het eerste jaar, voor humane wetenschappen en voor sportwetenschappen. Ook de zorgklas en de labo’s kregen heel wat bezoekers over de vloer.

In het inschrijvingslokaal was het erg druk. Meer nog dan vroeger werd er voldoende tijd genomen voor een intakegesprek; begin juli wanneer de nieuwe leerlingen hun rapport en getuigschrift komen afgeven volgt deel 2 van het intakegesprek. Goed kiezen en goed kunnen starten in september is erg belangrijk.

De aanwezigheid en de hulp van heel veel leerlingen was super! Hun inzet zorgde er mee voor dat personeelsleden en directie tevreden en dankbaar terugblikken op een geslaagd weekend.

Openschooldag gemist? Klik INSCHRIJVEN aan op de homepage van onze website en je kan doorklikken naar de WELKOM-brochure en je vindt de data voor de ‘rondleidingen na de openschooldag’ terug.

 

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?