zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

INDIGO op de planken op openschooldag 11 mei!


Kaarten kosten amper 2 euro en zijn te bestellen op het leerlingensecretariaat. Dit jaar kreeg de voorstelling de intrigerende titel: In den beginne …

“In den beginne schiep IndiGOD creativiteit en enthousiasme.#

IndiGOD zei: 'Er moet licht komen.' En Wim (Vandervreken) stak de spotlights aan. Hij zag dat het goed was, maar het bleef stil.

IndiGOD zei: 'Er moet toneel, poëzie en dans komen.' En vervolgens zagen Ellen (Jacobs), Kim (De Jonghe), Steven (De Beleyr), Christine (Dejonghe) en Hannelore(Cornelis)  het licht in de duisternis.

Dat klonk als muziek in IndiGODs oren en Hij vroeg hen op talentenjacht te gaan.

In het Aards Collegeparadijs vonden zij tientallen levendige wezentjes die op zondag 11 mei om 16 uur hemel en aarde zullen verzetten om alle bezoekers  te entertainen.

En zo werd Indigo opnieuw leven ingeblazen...”

Leerlingen (nu nog zesdeklassers) die zich na de infovergadering van 9 mei of op de opendeurdag inschrijven voor het eerste jaar in SJKS  bieden we (en  ook hun ouders natuurlijk) gratis kaarten aan voor ‘In de beginne’ door Indigo. Zo kunnen ze alvast eens proeven van de Indigomicrobe die hen wellicht volgend jaar ook te pakken heeft!

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Uitstap PER- en LOC-leden
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?