zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

INDIGO op de planken op openschooldag 11 mei!


Kaarten kosten amper 2 euro en zijn te bestellen op het leerlingensecretariaat. Dit jaar kreeg de voorstelling de intrigerende titel: In den beginne …

“In den beginne schiep IndiGOD creativiteit en enthousiasme.#

IndiGOD zei: 'Er moet licht komen.' En Wim (Vandervreken) stak de spotlights aan. Hij zag dat het goed was, maar het bleef stil.

IndiGOD zei: 'Er moet toneel, poëzie en dans komen.' En vervolgens zagen Ellen (Jacobs), Kim (De Jonghe), Steven (De Beleyr), Christine (Dejonghe) en Hannelore(Cornelis)  het licht in de duisternis.

Dat klonk als muziek in IndiGODs oren en Hij vroeg hen op talentenjacht te gaan.

In het Aards Collegeparadijs vonden zij tientallen levendige wezentjes die op zondag 11 mei om 16 uur hemel en aarde zullen verzetten om alle bezoekers  te entertainen.

En zo werd Indigo opnieuw leven ingeblazen...”

Leerlingen (nu nog zesdeklassers) die zich na de infovergadering van 9 mei of op de opendeurdag inschrijven voor het eerste jaar in SJKS  bieden we (en  ook hun ouders natuurlijk) gratis kaarten aan voor ‘In de beginne’ door Indigo. Zo kunnen ze alvast eens proeven van de Indigomicrobe die hen wellicht volgend jaar ook te pakken heeft!

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?