zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Herfstvakantie 2014


De eerste twee schoolmaanden zijn achter de rug. De oudervergaderingen, de vriendschapdagen, Heywijck, Puytvoet, Westmalle en Drieboomkesberg, Zuiddag, vormingsdagen, abdijdagen, sportdagen, … verliepen erg vlot. Het eetweekend en de oud-leerlingendag waren een succes. Het schooljaar zit op kruissnelheid.#

Het lestempo wordt een versnelling hoger geschakeld; de werkijver en studie-ernst van de leerlingen ook, zo hopen we. Na de herfstvakantie is het een lange sprint richting examens van december. Met de extra vakantiedagen van 10 en 11 november zullen die er snel zijn.

Nu is er echter tijd voor vakantie. Tijd om de schoolboeken voor even aan de kant te leggen en te focussen op vrienden, familie, gezin, … Tijd voor jezelf nemen, dat is ook belangrijk. Tijd nemen om een boek te lezen, om een lange wandeling te maken, enz.

Beste leerlingen, ouders, personeelsleden en sympathisanten: 

mogen de dagen rond Allerheiligen rust brengen en ons met liefde laten terugblikken naar hen van wie we afscheid namen. Laat ons uit die rust en liefdevolle herinnering  levenskracht puren zodat we - samen met al diegenen die ons dagelijks omringen -  met enthousiasme en optimisme er na de herfstvakantie  opnieuw tegenaan gaan.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Uitstap PER- en LOC-leden
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?