zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Hans Van Alphen (op krukken) op bezoek !


De estafetteploegen  doken onder de tijd van Hans op de 1500 meter. Hun respect voor de topatleet was er echter niet minder door. De sportwetenschappers kregen immer  ieder 250 meter voor de voeten. Niet echt verwonderlijk dat ze met hun lange sprint onder de tijd die Hans op zijn eentje neerzet. Hans Van Alphen loopt als laatste nummer van de tienkamp de 1500 meter in 4.17.51. Een erg sterke tijd na een uitputtende tienkamp.#

De sterkste SJKS-estafetteploeg klokte 3.32.37. De ploeg bestond uit volgende 250 meter-hardlopers: Simon Zaman, Gaetan Meganck, Laurens Peeters, Matthijs Verstraeten, Axelle Van Dorpe en Catalina Montino Mena. 4SPWb deed het ook erg goed met een tijd van 3.37.46.

Aansluitend was er een meet and greet met de topatleet in de feestzaal. Hans lichtte de tienkamp en zijn trainingsaanpak toe en beantwoordde de vragen van de leerlingen.

Hans kwetste zich aan de voet bij het polsstokspringen vorige weekend. Even werd er gevreesd dat de afspraak op het College zou afgelast worden. Met een chauffeur en de hulp van krukken lukte het alsnog wel. 

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?