zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Goed gestart in 2016


Maandag na 16 uur eindigden we de eerste schooldag van dit jaar met een smakelijke en sfeervolle nieuwjaarsreceptie in de Calfac. Erg veel oud-collega’s waren present.

In de loop van de volgende weken ontvangen we graag alle ouders voor gesprekken met de vakleerkrachten. Constructieve gesprekken die inzicht geven in de wijze waarop leerlingen hun studiewerk aanpakken. Vooruitgang en leemtes, sterke punten en werkpunten worden benoemd.#

‘Met volle moed , zelfvertrouwen, wilskracht en een duw in de rug aan de slag vanaf de eerste schooldag van het tweede semester’ zo luidt het devies.

Op 22,23 en 24 januari zetten onze toneelratten hun beste beentje voor: voorstellingen van Frustration Island. Een coproductie samen met personeelsleden en leerlingen van Carolus.

Op 29 januari hebben de leerlingen een vrije dag; de personeelsleden buigen zich op die dag - pedagogische studiedag - over STEM, Vrije Ruimte, Gezondheid, Basiszorg, enz.

Een week later staat de krokusvakantie (6 tot 14 februari) reeds voor de deur!

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?