zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Examens, examens, examens, ...


De examenregeling staat op deze site en op smartschool. Op smartschool staat bij intradesk/actueel ook een overzicht van alle concrete (uur)planningen van de mondelinge examens.

Vrijdag startten dus de oudste leerlingen; op vrijdag 13 juni de jongste leerlingen. Vorige week vrijdag  rondden onze eerstejaars hun eerste collegejaar af met een vriendschapsdag op Puytvoet. Met de voorspelde zon als bondgenoot werd het  ook dit jaar een fantastische afsluiter!#

Op vrijdag 20 juni hebben alle leerlingen hun laatste examendag.

Huurboeken en lockersleutel

Tijdens de laatste week van juni verwachten we alle leerlingen met huurboeken en alle leerlingen die een locker huurden dit jaar op een afgesproken uur op school. De  gewijzigde afspraken i.v.m. het boekenfonds en de huur van lockers wo(e)rden in alle klassen toegelicht; de info staat ook in College Info nummer 4 .

Klassenraden

Vanaf maandag 23  tot donderdagnamiddag 26 juni worden de resultaten van de leerlingen besproken. De delibererende klassenraden reiken attesten uit of beslissen tot een uitgestelde proef. Tevens wordt er een advies voor volgend schooljaar geformuleerd.

Proclamatie en oudercontact

Vrijdagvoormiddag 27 juni krijgen de leerlingen uit handen van hun klassenleraar hun eindresultaat. Tijdens de proclamatie wordt er ook tijd gemaakt voor een persoonlijk gesprek met de klassenleraar.

In de namiddag is er voor de ouders gelegenheid tot oudercontact met alle leerkrachten en de directie van de school.

Succes!

Maar voor het zover is wachten nog enkele erg drukke weken.

We wensen aan al onze leerlingen een succesvolle examenreeks. Moed en wilskracht om de leerstof te verwerken en zelfvertrouwen en overtuigingskracht (en uiteraard ook een beetje geluk met de vragen) bij de komende examens.

Wie vragen heeft, kan zoals steeds terecht bij de leerkrachten en de directie. Vanzelfsprekend zijn ook  de leerlingenbegeleiders bereikbaar.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?