zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Examens, deliberatie en proclamatie


De zesdejaars begonnen een week vroeger met hun eindexamens. Vrijdag 22 juni maken alle leerlingen van de school hun laatste examen. Vanaf maandag 25 juni worden de resultaten van de leerlingen door delibererende klassenraden nauwgezet besproken: er wordt een attest uitgereikt en er wordt een advies voor het volgend jaar geformuleerd.#

De zesdejaars krijgen als eersten informatie  over het behaalde attest. Op donderdag 28 juni wordt de promotieviering georganiseerd: een feestzitting in de stadsschouwburg en aansluitend proclamatie  in het eigen klaslokaal; daarna, een feestelijke receptie.

Op vrijdag 29 juni in de voormiddag krijgen alle leerlingen van het 1ste tot het 5de jaar hun rapport. De klassenleraars nemen dan ruimschoots de tijd om de resultaten individueel met hun leerlingen  te bespreken. In de namiddag is er gelegenheid tot oudercontact.

En daarna … zomervakantie!

Voor het zover is, willen we echter met z’n allen nog eens stevig de zeilen bijzetten zodat dit schooljaar - na een grondige evaluatie -  succesvol afgerond kan worden.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Oud-leerlingendag SJKS
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?