zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Evelyne wint Knack scholenwedstrijd 2014!


SJKS-Knack

De Knackredactie was erg opgetogen over de winnares toen bleek dat ze ook omwille van journalistieke interesses deelnam aan de wedstrijd. Deze prijs geeft haar en een rist leerlingen van onze school een unieke kans.#

Wat mogen we verwachten? Jaarabonnement op Knack voor Evelyne én 24 blz schooleigen SJKS-blz in Knack extra (april-mei 2015): redactiewerk van leerlingenploeg SJKS met Evelyne als hoofdredactrice (inclusief bezoek redactie en drukkerij) onder leiding van een professioneel Knack-redactieteam. Knack trakteert de school op 1000 nummers van deze bijzondere editie.

De plannen:

Evelyne wordt hoofdredactrice  van onze SJKS-Knackredactieploeg. We betrekken uiteraard ook de Ic Hou-jongerenredactie bij dit initiatief.  We trachten de ‘werklast’ voor onze leerlingen te beperken door teksten voor het Knacknummer ook te gebruiken in het 100ste  (!) nummer van het schoolmagazine Ic Hou (juni 2015).

Onze leerlingen zijn de hoofdrolspelers! We geven hen ruimte en steun om die rol te spelen. De klas van Evelyne, 6 GL-LMT-LWE,  en de Ic Hou-jongerenredactie komen nadrukkelijk aan bod.

We trachten de hele school (kleuters, lager en secundair) van deze prijs en deze opportuniteit te laten genieten. Hoe wordt een magazine gemaakt? Wat is de band tussen redactie, promotie, publiciteit, …

Wordt vervolgd!

http://www.knack.be/nieuws/belgie/sjks-sint-niklaas-wint-knack-scholenwedstrijd/article-normal-517161.html

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Zwemmen voor 2Lc, 1Ld en 1Sc
Derde donderdag: 3de graad mogelijkheid tot extern zijn mits toestemming ouders

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?