zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | EXAMENROOSTERS DECEMBER 2018 | NIEUW: College Info 1 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Een leuke paasvakantie!


Op zaterdagmorgen 31 maart vertrokken in alle vroegte de leerlingen van het eindjaar op eindreis: een grote groep vloog naar Rome, een bescheiden groep doorkliefde het zwerk naar Madrid. We wensen beide groepen een mooie en gevarieerde reis en een behouden terugkomst.

Op maandag 16 april, de eerste dag na de paasvakantie brengen we de leerlingen van de derde graad in contact met donatie. Voor alle vijfdejaars info in de stadsschouwburg over orgaandonatie, voor alle zesdejaars informatie over bloeddonatie.#

Op 27 april staat een bloedafname door het Rode Kruis in het College op het programma. Meer dan 30 personeelsleden engageerden zich reeds om op die dag bloedgever te zijn; met een brief gevoegd bij het rapport worden alle ouders en sympathisanten van het College opgeroepen om zich bij deze bloedafname aan te sluiten (meer info op de homepage van deze site).

Op dinsdag 17 april krijgen alle vijfdejaars een sessie van 2 lesuren in verband met nieuwe media. Hoe gaan we om met de sociale netwerken? Hoe zit het met de beveiliging? Cyberpesten, mogelijkheden en valkuilen van het internet, … Oud-leerling Michaël Opgenhaffen, doctoreerde op het onderwerp sociale netwerken en tracht inzicht te geven in dit hot item. ’s Avonds om 20 uur zijn de ouders welkom op een infovergadering over nieuwe media. Michaël zal ook daar het woord voeren.

Voor het zover is en we met volle moed het derde trimester starten, genieten we evenwel van een deugddoende paasvakantie.

Namens directie en personeelsteam van SJKS ,
aan alle ouders en leerlingen en sympathisanten van onze school:

ZALIGE PAASDAGEN!

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?